Running Man 討論區 (40)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
如果即刻要入組 就應該唔會
唔捨得光洙但係天下無不散之筵席,希望光洙可以得閒多啲返嚟comeback 宣傳
有邊個唔親?
韓國好似拍綜藝既人既地位點比都比唔上拍戲/劇既人...
之前連大神拎獎無演員企起身單野都間接反映到個社會情況
所以可能好多人同光沬講如果仲想拍好既戲/劇,就一定要離開RM
咁RM,講真,最最最多真係得返4-5年,大家都老哂又有傷係身...
而光沬拍戲/劇,點計都有至少10幾20年生涯...
其實佢揀演員條路真心好合理
利申: 11年忠粉,睇預告睇到差D喊
希望佢之後條路順利,間唔時返黎玩幾次
FF:做下在石水槍特輯 隱藏嘉賓都好
講得啱呀
Gary走嗰陣我都覺得大家冇需要用rm呢個節目綁架佢
觀眾一定想原班人馬做到落尾
但大大話話都做左7年11年啦
人地有其他打算/身體狀況未祝福佢地囉
Idol地位最低,大神算係幾高㗎啦
依d咁既階級觀念真係好垃圾
大神走去選總統都隨時真係會選得上
國民度超晒班,駛撚理班狗眼看人低既垃圾
充滿恥笑/消耗耐性既懲罰
比著以前清一式得水炮
真心嬲
全部人加埋都比唔上劉大神啦
拍手都不屑連基本尊重都冇
知道光洙離開rm後 決定從頭睇過哂rm
睇到金炳萬果集 果時宋智孝真係好活躍 可能有Gary 係到 反而光洙都未係好識做綜藝 怕怕醜醜咁 但陷害光洙都好正
睇返以前同而家既Rm 真係好唔同既感覺 而家都有笑位 但以前差唔多集集笑到尾
10-11年嘅光洙都好怕醜
但係陷害光洙真係佢早期嘅形象嚟
去到12年中期先開始背叛
唔起身拍手個啲多數係老屎忽導演(不過戴番頭盔先好似係話有起身拍手,但拍得唔耐)
講真大神應該係唔少演員既綜藝啟蒙老師,問親最鍾意睇既綜藝多數都係無限挑戰,點會唔尊敬
就算冇睇過都聽過劉在石個名啦
睇預告都喊曬
下星期點算
石鎮好衰
唔理佢即閃
其實冇人教自己好難掌握點放
個個成員聽到都覺得個懲罰好麻煩
今次應該係石鎮唯一一次開心咁做懲罰
因為係同光洙一齊做嘅最後(maybe)一次懲罰
歌手演員都一定係好尊重大神
之前無挑都請唔少電影人做嘉賓
歌手都係啦 無限商社一堆電視 電影人拍
gd都走埋黎做奸角
不過大神係韓國係一個特別既存在
其他綜藝人冇咁高地位
唯一慶幸嘅應該係光豬唔會好似Gary咁完全潛水
可能會係有新戲嘅時候上返rm
上年拍個時話今年上
到時同姜河那 孝珠一齊上黎宣傳
等睇到時冇人理光洙
希望佢會玩多啲ig
突然醒起 大神仲爭光洙一個打額頭
之前係鏡頭前約好左都冇左件事
宜家多個100把掌
善彬好多ig story都係佢影
又同光洙侄仔一齊出去玩 又光洙隻狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞