Running Man 討論區 (40)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
睇完心情好沉重
我都睇到好驚
一開始煮飯又夾佢對腳
有人話佢笑但我覺得佢似想喊多d
次次走既都係智孝最親既人
睇佢地今集咁玩都知光洙腳傷好得差唔多
祝福光洙演員路大發
把我笨拙的心交給你
我是這樣愛你
等到我們停下腳步的那天
真的很感謝 我遇見的是你
耀眼得讓人流淚的日子
大雨傾盆也歡笑著的日子
所有的日子都乾淨清爽而美好

其實光洙走既原因跟本係想拍戲姐 明眼人都睇得出 唔明點解要話腳傷 係咪驚韓國網友話?

Btw 辛苦光洙
拍戲點會拎智孝同光洙比
光洙戲接戲
忙過智孝n倍
事實證明唔洗設計到好難好複雜
一個簡單既換人做大佬遊戲佢地已經玩到好多花樣,明明目標只係煮三樣野食都可以拍到勁耐要叫救命

另外我講想光洙用咩理由下車已經唔重要,係佢同大家討論完都決定離開

佢自己都話最鍾意既就係RM,我相信最唔捨得既係佢自己,腳傷你咪當佢係其中一個原因,話唔定有其他因素例如私人野呢
而家提黎講根本冇意義,收拾好心情等睇最後個集好嗎
真,好好地一齊享受最後有光洙嘅一集啦
同意
可能係光洙之前講得太死,話直到RM摺都唔會下車
到依家發現要專心做演員就仆街啦 點收科好呢
我覺得上年撞車只係順水推舟 做個下台階,印象中出statement個陣一開始係話專心演員,後尾先改成腳傷
所以冇腳傷,下車事件最終可能都會發生,你睇光洙依定係戲接戲,拍完海盜已經留鬚拍下套
你睇驚六惠利都話係想專心演員所以下車咪一樣冇人屌
光洙再做rm演員路好難突破
佢唔似車太炫 本身一堆大紅作品
所以可以長做2天1夜
基本上光洙依家上緊位要做綜藝最多只可以季播性質
百想都拎埋冇理由唔再搏更上一層
睇下遲下大神新開d季播節目有冇機搵光洙算啦
執著佢因為咩走其實冇乜意思
佢對rm嘅愛同付出太多
咩原因退出都尊重佢嘅決定
佢好似仲有兩套拍完未上
睇預告已經喊出黎
同意
睇左光洙10幾年 心情仲未平復到
慶幸自己上次有去fans meeting
多謝寶弼今集嘅懲罰唔係水炮唔係cream呢啲咁虛無嘅嘢
https://www.koreastardaily.com/tc/news/135888
預告中,他穿著橘色囚服,上面寫著「3991」,其實也藏著特別意義。這數字是他從2010年7月11日開播《Running Man》以來,到2021年6月13日最後播出的集數,待在《Running Man》的日子,一共是3991天。
會唔會好似Gary下車咁
呢一集講bye bye
下一集玩遊戲就要不停打畀光洙
佢接手之後已經小左好多依類懲罰
仲記得之前有集懲罰係放風箏
光洙放左好耐都放唔到
嗰邊fast and furious日撚日提住family真係好廉會
Running man就真係family
等睇海盜 光洙返嚟宣傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞