Running Man 討論區 (40)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
光洙㗎隻狗
好想韓孝周 姜河那再上
兩個都冇演員包袱
我覺得依1 2年就會結
樓都睇緊
出差15夜佢好好笑
bh nice
唔知點解,一開始知道光洙決定退出嗰下,無咩感覺,可能因為成件事好唔現實,去到睇完最新依集個預告,啲眼淚好自然咁流出嚟,原來已經去到嗰個時刻,光洙真係陪咗我好耐呢……雖然同光洙唔係真係朋友,但都有種陪咗你好耐嘅老朋友要離開你嘅感覺,然後發現Running Man作為我每個禮拜嘅精神食糧,佢帶俾我嘅影響力都真係好大,睇嗰陣會令人短暫忘記煩惱,喺高壓嘅生活環境入面享受短暫嘅快樂,可以好放鬆咁大笑一餐,諗諗吓其實一切都得來不易,一個經營十年以上嘅節目,歷盡各種高低起伏,成員年紀愈來愈大,睇得一集少一集,所以一定要好好享受節目同珍惜佢地,尊重佢地每個人做嘅決定,支持佢地,祝福佢地,因為佢地都堅持咗好耐好耐,捱過好多難關,絕對唔係一件容易嘅事,為嘅都係觀眾
我都係睇到出差十五夜先記得起佢以前上RM都好有表現
唔經唔覺已經8年了
第一個被絆腿既女演員
形象冇哂
真美麗啊
佢個樣
善彬自己嗰隻叫아쵸 (acho)
最左邊嗰隻係光洙嘅 叫카이 (kai)

我原本估係光洙送比佢
我記得佢本身得最右個隻
不過要估身體頂唔住而走
應該都係估池石鎮先
又笑又喊
好似黐咗線咁
唔講係光洙嘅還好
一講左邊個隻係光洙嘅,就突然覺得光洙連隻狗都綜藝感好過人
其實我就唔信下車係因為健康原因
但既然係佢自己既決定唯有尊重

我亦相信佢自己都好唔捨得running man
畢竟 光洙係玩得最投入 最唔錫身個個
無奈可能有啲對佢黎講更重要既事

唯有希望佢得閒多啲番黎玩二集

不過gary 宋鐘基個啲走左之後都接近冇上過黎 希望光洙唔係咁
在石:等我地歡迎演員李光洙
成員靜晒 開場問嘉賓近況 在石望一望光洙 好 下一位
在石問近況之後又打斷佢
全部人唔當佢嘉賓咁看待

諗下都好笑
石三去了好地方
佢講到無辦法個時 我喊咗 作為一個男人講到無辦法個種感受 我完全明白
Rm 第一集光洙有留so 最後一集 又係有so
好似返左去十一年前咁,真係哭撚左
石三:個故事幾時發展到咁
佢係咪特登變返十一年前既造型
光洙呀
咁啱啫
其實無必要深究係咪腳傷走啦 就算佢唔係咁又點 佢臨走前都搏命去做好RM 次次撕名牌得佢一個搏哂老命咁跑都知怨佢唔落 更何況腳傷呢樣野唔係會一時三刻好番 你見佢打住石膏都要出演就知佢有幾鍾意RM
大神講過綜藝既結束永遠都係傷感 既然而家可以好嚟好去又何必要令佢傷感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞