Running Man 討論區 (40)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
點樣開始點樣終結
呢集睇到好似傻仔咁又笑又喊
光洙 呢11年辛苦晒 天下無敬之筵席
預告都咁 下集真係準備定幾包紙巾
btw有冇人睇到中途先知係大監唔係太監
自從知道光洙下車之後每個post都要講
唔明點解要咁執著個原因
係咪知道真正原因光洙就唔會下車
一路話唔捨得但又一路就質疑光洙
呢集睇到好似傻仔咁又笑又喊
光洙 呢11年辛苦晒 天下無散之筵席
預告都咁 下集真係準備定幾包紙巾
btw有冇人睇到中途先知係大監唔係太監
腳傷聽落只係托詞嘛
如果唔講腳傷
直接話想做好演員反而冇咁多揣測
今集最後嗰個重溫係邊集想重溫
Ep1
光洙喊晒口讀信嗰個喎,我知淋雨係ep1
托詞???
問題係點解要揣測
佢話係腳傷信咪得囉
睇咗11年啦
因為腳傷定因為專心演戲actually 如果真係rm忠實fans點都會支持架啦
下一集
下一集嚟
thanks sor
咁都計到
同你一樣 上集抽光洙下車水都係覺得好笑 仲未有真係下車感覺
到今集最尾懲罰石三話今次應該係光洙最後一次懲罰 個鏡頭影住光洙粒聲唔出
真係感覺到佢真係要下車
大神可能會話光洙欠交會費
唔知下星期有冇機會過8
Sor

真係幾柒
我講返其他fans點解會質疑啫
同埋我相信佢哋都會支持光洙
未見過人屌佢下車
【韓網評論翻譯站】
《Running Man》下周預告
https://www.youtube.com/watch?v=PJZFIiido2E
=====================
池錫辰:光洙啊,你好好表現的話,這就是你最後的懲罰了吧?
(下周是光洙的最後一集)
池錫辰:你沒剩多少了吧?這應該是他最後一次被懲罰了,因為最後一集可能沒有懲罰,這真的會是最後一次了。總感覺今天有懲罰... 真好。
金鍾國:不要講這種話,幹嘛這樣啦,我會尷尬
池錫辰:能參與光洙最後的懲罰,我覺得很開心
(什麼話也沒說,試著表現得跟平常一樣的大家)
(11年前,還是20幾歲的光洙...)
大家好,我是李光洙,今年26歲,我會好好努力的!
(11年後,已經變成30幾歲了)
謝謝大家。我對不起大家。
來源: theqoo https://theqoo.net/2020066590
1. 不要道歉ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
2. 我一看預告馬上就哭了,下禮拜要怎麼看啊ㅠㅠㅠ
3. 太難過了ㅠㅠㅠㅠ 光洙一定要保重身體哦
4. 我不是《Running Man》的粉絲,但看了也跟著哭了ㅠㅠㅠㅠ
5. 不需要道歉!!!!!!!!!ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ 等以後有新作品的時候回來當嘉賓吧ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
6. ㅜㅜㅜㅜㅜㅜ 想回來的話隨時歡迎
7. 光洙不要走ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ 你要拿到大賞才行啊ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
8. 已經11年了... ㅠ
9. 這集真的超好笑的,但看到預告之後我馬上就哭了ㅠㅜㅜㅠㅠㅠㅠㅠ 光洙不要走... ㅠㅜㅜㅜㅜㅜㅠㅠㅠㅠㅠ
10. 我平常沒有很認真在看《Running Man》,但看到預告也哭了.. 11年真的是很長的一段時間..
11. ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅜㅠㅜㅜ 真的沒辦法相信以後的《Running Man》沒有光洙了...
12. 在這十年來,帶給我慰藉和歡樂的光洙..... 你是我心中最棒的藝人ㅠㅠㅠ 真的好難過ㅠㅠㅠ
13. 嗚,真的好難過ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ 這和宋仲基和Gary退出的時候是不同的心情ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
14. 光洙主持節目的期間完全沒有出過任何爭議,真的為大家和節目貢獻很多ㅜㅜ
15. 如果是隱藏攝影機就好了
光洙呀 唔洗講對唔住㗎呢11年你為rm付出咗幾多 大家都有目共睹 調返轉頭係我哋要多謝你 多謝你咁努力提供歡樂比我哋 多謝你陪我渡過傷心嘅時候 多謝你陪我成長 多謝你出現喺我嘅青春 希望你以後可以喺演員路上更上一層樓啦 記住得閒要返嚟探吓你班屋企人呀
原來光洙個BGM有咁多個版本
睇完最近兩集係咪真係腳傷已經知
大家心照算啦 唔駛再深究
好好珍惜埋光洙最後一集 唔駛嘈交
下集實喊死,睇預告都眼濕濕
仆街笑咗成集 最後短短三十秒喊到仆街
你唔講我都仲以為係太監
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞