張敬軒 HINS 音樂討論 (6) 狂賀 演唱會2017大碟碟已出

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
不過最吸引小編嘅,都係壓軸演出嘅張敬軒,佢會同香港城市室樂團合作,於10月15日舉行閉幕表演《愛是…唯美音樂演奏廳》,將多首經典歌曲包括:《櫻花樹下》、《青春常駐》、《酷愛》等重新編曲,用歌聲帶領大家走進被粉紅色泡泡環抱的浪漫氛圍中,可以快啲睇到佢表演就好喇!

多左首酷愛

又好似lip咁嗌
有室樂團就唱表參道/Stop The Time啦
不過最吸引小編嘅,都係壓軸演出嘅張敬軒,佢會同香港城市室樂團合作,於10月15日舉行閉幕表演《愛是…唯美音樂演奏廳》,將多首經典歌曲包括:《櫻花樹下》、《青春常駐》、《酷愛》等重新編曲,用歌聲帶領大家走進被粉紅色泡泡環抱的浪漫氛圍中,可以快啲睇到佢表演就好喇!

多左首酷愛

又好似lip咁嗌

酷愛lip編曲唔岩係商場唱

咪就係 而家個選曲悶到
不過歌單應該唔到佢話哂事

咪就係 而家個選曲悶到

想聽stop the time

咪就係 而家個選曲悶到

如果係夾樂團既話 壯舉/室樂團指揮都岩唱
等陣可以開新post

咪就係 而家個選曲悶到

想聽多次壯舉live
等陣可以開新post

推爆佢
等陣可以開新post

推爆佢

返到屋企開

咪就係 而家個選曲悶到

想聽多次壯舉live

床上那個你是誰 裙下那個你是誰

咪就係 而家個選曲悶到

想聽多次壯舉live

床上那個你是誰 裙下那個你是誰

等陣可以開新post

推爆佢

返到屋企開

裸跑未

全post最精彩留言
有冇人同我一樣好鐘意塵埃落定同Dear U
有冇人同我一樣好鐘意塵埃落定同Dear U

滄海遺珠

全post最精彩留言

呢個post既MVP 仲話反映 反佢老母咩
等陣可以開新post

推爆佢

返到屋企開

裸跑未

維穩歌唔計

全post最精彩留言

可以列入每個頭post binc

全post最精彩留言

全post最精彩留言

全post最精彩留言

我只是表達我對於張生愛的深切的意見,希望你們不要介意!
等陣可以開新post

推爆佢

返到屋企開

裸跑未

維穩歌唔計

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞