張敬軒 HINS 音樂討論 (6) 狂賀 演唱會2017大碟碟已出

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
PressLogic - Holiday假期日誌
13 hrs ·

10月15日 (下午6點至7點),張敬軒仲會唱《櫻花樹下》、《青春常駐》等等,正呀!

又係呢兩首

唔想再聽櫻花樹下

唔講環球既歌 佢係英皇既歌都有好多選擇
櫻花樹下聽到厭

冇練歌,係咁架啦
13 hrs ·

10月15日 (下午6點至7點),張敬軒仲會唱《櫻花樹下》、《青春常駐》等等,正呀!

又係呢兩首

唔想再聽櫻花樹下

兩首都唔想再聽
13 hrs ·

又係呢兩首

唔想再聽櫻花樹下

兩首都唔想再聽

匆匆 跟你 相望 一眼 沒理睬~~~~~~~~~~ (拉長30秒)
13 hrs ·

又係呢兩首

唔想再聽櫻花樹下

櫻花樹下聽到厭

冇練歌,係咁架啦

好想聽多次緋荔榭 自從佢澳門演唱會唱完就冇咩唱過
13 hrs ·

又係呢兩首

唔想再聽櫻花樹下

櫻花樹下聽到厭

冇練歌,係咁架啦

好想聽多次緋荔榭 自從佢澳門演唱會唱完就冇咩唱過

算係久休復出,要造勢嘅話唱大hit歌可以接受嘅
不過青春常駐咪再嚟啲七情上臉嘅哭腔喇
張敬軒同容祖兒好似11月會開演唱會

joey fans講話係內部消息, 唔知真假

咁正
如果係真既 點都要睇呀

有無公開賣飛

係真嘅話,軒仔欠JY一個大人情

音樂會 一陣又喺麥花臣開幾場
位又少 搶又未必搶到飛
兩班fans加埋 黃牛一定炒到天價

唔好ff咁多 無source唔信住
佢地開呢d show唔似做賣飛果隻

開一場 係亞博館

佢2個開唔知點解形住會有種膠味
13 hrs ·

又係呢兩首

唔想再聽櫻花樹下

兩首都唔想再聽

匆匆 跟你 相望 一眼 沒理睬~~~~~~~~~~ (拉長30秒)

聽到厭 唔知點解d人又好受落
其實可以唱下緋荔榭,過客別墅,靈魂相認都好
算係久休復出,要造勢嘅話唱大hit歌可以接受嘅
不過青春常駐咪再嚟啲七情上臉嘅哭腔喇

佢個死人哭腔 浪費哂2月演唱會笑忘書個編曲

11月會唔會太快
條友10月先係澳門開完一場
按照慣例佢應該抖返幾個月

Source係邊度黎
開一場,仲係亞博館 即係售票演唱會

頁頁都有show blocked user係咩玩法

11月會唔會太快

Source係邊度黎

https://youtu.be/f-eraPIi8c0
https://youtu.be/TZPEmORYViQ
翻唱、合唱都唱得唔錯呀,不過天窗唱錯晒

11月會唔會太快

我都好想去

11月會唔會太快

11月會唔會太快

Source係邊度黎

咩機售主辦?

街外人無得睇搞黎把撚
13 hrs ·

又係呢兩首

唔想再聽櫻花樹下

兩首都唔想再聽

聽到厭 唔知點解d人又好受落
其實可以唱下緋荔榭,過客別墅,靈魂相認都好

因為好多都街客
唱得太偏佢地又唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞