張敬軒 HINS 音樂討論 (6) 狂賀 演唱會2017大碟碟已出

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
同埋你係咪歌迷會啲人黎
係既話唔該解釋下點解上次magic teeter 尾場果陣
你地可以唔嗌 encore
成班去撚哂排隊攞簽名
做歌迷會做到咁撚樣 接左佢啦

演唱會完場後,我們很有秩序的離開,然後去後台靜靜地等著及迎接我們的偶像,這種做法並沒有什麼不妥
另外,我們在每一場也有落力地嗌encore,你重溫dvd就知道了,謝謝!

落力跑出去呀嘛,鬼唔知呀
假Encore駛鬼你叫呀

身為FC居然唔帶頭去嗌Encore、而係走出黎為左攞簽名
做FC做到你咁真係哂鬼氣,摺左佢啦

尾場睇撚住你地快手執野走,仲話落力地嗌Encore喎,知唔知醜架
犯張生者 雖遠必誅
屌你老味做fans做到咁撚傻閪

強烈譴責話張生唱沙龍難聽,
盲粉感到非常遺憾並作出嚴正交涉
犯張生者 雖遠必誅
屌你老味做fans做到咁撚傻閪

強烈譴責話張生唱沙龍難聽,
盲粉感到非常遺憾並作出嚴正交涉

盲粉實捉到你
軒仔啱啱接受東網訪問話將會唱兩首慢歌
血巴 跑啦
血巴 跑啦

喺奶共音樂會度唱呀嘛
咪青春常駐同找對的人
冇新歌喎
血巴 跑啦

喺奶共音樂會度唱呀嘛
咪青春常駐同找對的人
冇新歌喎

咁佢嘅新碟咪好大機會走數?
血巴 跑啦

喺奶共音樂會度唱呀嘛
咪青春常駐同找對的人
冇新歌喎

佢不嬲講嘅每一樣嘢都係走數嘅機會大過找數架啦
歌手張敬軒為音樂會擔任表演嘉賓,他透露將唱兩首慢歌

陳生
血巴 跑啦

喺奶共音樂會度唱呀嘛
咪青春常駐同找對的人
冇新歌喎

呢d野講到咁明做乜姐

陳生

我又膠咗
血巴 跑啦

喺奶共音樂會度唱呀嘛
咪青春常駐同找對的人
冇新歌喎

呢d野講到咁明做乜姐

血巴 跑啦

喺奶共音樂會度唱呀嘛
咪青春常駐同找對的人
冇新歌喎

呢d野講到咁明做乜姐

又為反而反
血巴 跑啦

喺奶共音樂會度唱呀嘛
咪青春常駐同找對的人
冇新歌喎

呢d野講到咁明做乜姐

又為反而反

你們這樣真的好嗎?網上匿名留言就不需要負責任嗎?

陳生

我又膠咗

屌你陳生,等我仲以為血巴真係要裸跑
血巴 跑啦

喺奶共音樂會度唱呀嘛
咪青春常駐同找對的人
冇新歌喎

呢d野講到咁明做乜姐

又為反而反

你們這樣真的好嗎?網上匿名留言就不需要負責任嗎?

成班連登仔又抹黑張生

陳生

我又膠咗

好彩我有google

陳生

我又膠咗

好彩我有google

sor

陳生

我又膠咗

好彩我有google

sor

你們不是不喜歡他的嗎?為何要拿他的新歌教飛呢?

陳生

我又膠咗

好彩我有google

sor

你們不是不喜歡他的嗎?為何要拿他的新歌教飛呢?

做乜野,追post啦,
血巴發動魔咒想張生出歌呀
http://evchk.wikia.com/wiki/高登魔咒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞