張敬軒 HINS 音樂討論 (6) 狂賀 演唱會2017大碟碟已出

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
佢都唔知做乜鳩
就算係舊公司時期,
張生自己同球記幫佢出嘅野係分開架,
既然係私人野又點會係因為轉會而唔玩,
佢舊嗰個私人fb唔用都只係因為唔記得密碼,
但佢停用舊fb都係2014年之後嘅事
上面個channel好似係佢玩xanga嗰期開嘅(我唔太記得),
如果要講似係球記幫佢寫嘅blog,
應該得08年個show me blog
佢唔update似係因為懶/唔記得多過係因為係舊公司時期嘅野囉

輝仔資深fans

輝爺
有人話軒仔同祖會合作開音樂會

source

joey fans講話係內部消息, 唔知真假

咁正
如果係真既 點都要睇呀

有無公開賣飛

source

咁正
如果係真既 點都要睇呀

有無公開賣飛

係真嘅話,軒仔欠JY一個大人情

source

咁正
如果係真既 點都要睇呀

有無公開賣飛

我覺得呢個組合好奇怪
我覺得呢個組合好奇怪

我覺得呢個組合好奇怪

source

咁正
如果係真既 點都要睇呀

有無公開賣飛

音樂會 一陣又喺麥花臣開幾場
位又少 搶又未必搶到飛
兩班fans加埋 黃牛一定炒到天價
我覺得呢個組合好奇怪

佢都唔知做乜鳩
就算係舊公司時期,
上面個channel好似係佢玩xanga嗰期開嘅(我唔太記得),
佢唔update似係因為懶/唔記得多過係因為係舊公司時期嘅野囉

輝仔資深fans

輝巴

source

咁正
如果係真既 點都要睇呀

有無公開賣飛

音樂會 一陣又喺麥花臣開幾場
位又少 搶又未必搶到飛
兩班fans加埋 黃牛一定炒到天價

唔好ff咁多 無source唔信住
佢地開呢d show唔似做賣飛果隻
我覺得呢個組合好奇怪

佢都唔知做乜鳩
就算係舊公司時期,

輝仔資深fans

輝巴

我唔算資深啦,大把人資深過我,
張生06年之前發生嘅事我唔太清楚
不過呀盲粉連呢d都唔知

其實kj咪又係蛋記打手
久唔久提下降兩度 對於消失左嘅張生嚟講都係好事嘅
我覺得呢個組合好奇怪

https://www.youtube.com/watch?v=ZLDmGK-mIEM
未知,硬係覺得有啲好笑。
我覺得呢個組合好奇怪

我覺得呢個組合好奇怪

其實kj咪又係蛋記打手
久唔久提下降兩度 對於消失左嘅張生嚟講都係好事嘅

source

咁正
如果係真既 點都要睇呀

有無公開賣飛

話說前幾個月祖祖開sidetrack concert
軒仔有冇去睇? 淨係知有送花籃

source

咁正
如果係真既 點都要睇呀

有無公開賣飛

話說前幾個月祖祖開sidetrack concert
軒仔有冇去睇? 淨係知有送花籃

好似無

fd子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞