真巴絲一定噴香水 (12)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
想問下versace隻雲淡風輕係sasa有冇得買?之前個枝朋友送依家唔知邊度有得買
Forever 前幾日去ifc試過
前調係好正 好Rich嘅果香
但中後調就已經好清好淡冇乜味

硬係覺得啲海洋調香水, 係長期喺戶外先啱用
莎莎
top accessories / HKTV / FragranceX
頭先走左去dior 試下隻savage 聞完發現平時入ifc 成班經紀都係呢隻味
好想知平時係港島區返工有d外國西裝佬用咩香水 幾fresh 唔會成街都係
Shit好彩係買左10ml 用完唔會再買
想問下絲打覺得bvlgari-man-glacial-essence點樣?會否好難聞?
買左cedrus同magnolia
Cedrus呢隻木香真係幾特別,第一下聞落偏男香
轉調之後又轉返帶少少果香,留香4個鐘左右
秋天開始涼涼地用會好岩
Magnolia就好似街邊婆婆賣個種白花仔個種味
香還香,係我身上留香好短時間
已經喪噴都要一兩個鐘就要補噴
之前買左一枝replica lazy sunday morning 淨係噴過幾次 隻味唔係好岩我 有冇人想換香水?
我覺得佢嘅edt都
有冇人知 landmark 廁所聞味係咩味 想買
有冇人知miss dior rose n’ roses 會唔會好濃?
Eau des sens一試真係返唔到轉頭,
我而家用唔到其他香水
點解唔自己去試呢
每人接受程度唔同,我覺得濃可能你覺得淡
自己試係最清楚
我聞呢隻會有少少反胃感覺
Do Son 黑同白都last 到好耐
本來Tuberose晚香玉就係會陰啲陰啲香味飄到好遠
你以為無味但其實周圍嘅人都聞到
個人覺得冬天噴會好啲
因為鐘意 同 討厭 Tuberose 味既人一樣多
我好鐘意個baies蠟燭所以一聞到就買
咁買白樽平d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞