真巴絲一定噴香水 (12)

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
想要兩枝le labo
講腥味我反而明,Heeley Sel Marin其實都有d
師兄不如入個tg group睇下有無香水換好過啦
用開solid cologne
以前有用開但一到夏天搽到條頸油淋淋
見到支lavin pour homme好正咁
仲有支tommy hilfiger cologne 但呢支搵唔到
so far 覺得cool water, aqua di gio profumo light唔錯 plat egoiste唔知愈聞愈正咁 浸味好難忘
endymion 真係好南亞
BTW 點解你咁多負皮
見P記 有買滿75鎊送香水活動
有冇人知P記係咪唔運香港
同埋有冇可以寄香水既英國代運推薦下

冇位擺,買左之後唔岩玩既香水,睇下有冇人肯收留,free。但要就我時間

Penhaligons
Endymion cologne(30ml only)
Castile edt

Le labo
22 EDP(餘一半左右)
13 EDP

AC BergMote solely
山茶花
想要Endymion 同2枝Le labo
https://t.me/wearesameteam

要晒至貴個幾隻好撚鳩柒肉酸
放個TG出嚟俾人約下你先得
要晒 多謝!
請問有冇比較傳統嘅古龍水推介?
Agger, 新手慢慢睇下自己鍾意邊類味好過追牌子

題外話,Montblanc Explorer同Creed Aventus都有7成似
淨係睇得出佢對你啲cheap嘢無興趣
你未搵到啱你嘅香水姐
MFK係500蚊嘅triple喎designer fragrance唔係應該大眾討好度高啲咩,Encre Noir Hermes大地呢啲全部都係經典之作,citrus調Dior homme又係好經典,絕對唔會差過niche fragrance house喎
我成日都講噴係張紙係無用
噴上手腕行一陣先知陣味啱唔啱自己
要lelabo 13 本命香
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞