[劇透] 完美解釋Outlast II 回憶劇情

248 回覆
237 Like 12 Dislike
基本上只講學校條線+普通逃生 成隻Game就完美
但要講埋瓊斯鎮就完全搞唔掂

根本成個劇情既重點係學校
個神父同個鎮完全唔知做乜鳩
啱啱都係youtube都見到
字跡果part真心癲
達哥玩完lu
Sonic
有無人解釋到學生線同邪教線到底有乜關係
根本莫講話遊戲性垃圾,連個劇情都垃撚圾,眼高手低

Btw段片真心幾好
隻Game到底製作得好唔好就見人見智
但youtube條片做解話嗰個人真係好有心機 已服
達哥玩完lu

真心無耐性無心機睇呢隻game

Btw段片真心幾好

主角探索邪教被精神射線影響出現幻覺,回憶學校線

Btw段片真心幾好

咪話咗因爲邪教陣嘅電波影響咗blake
令佢產生幻覺
先諗返細個嘅野
達哥玩完lu

真心無耐性無心機睇呢隻game

最尾班小學雞係咁叫佢倒帶睇片真係笑撚死
屌,原來香港有咁高質youtuber
正評俾個YouTuber 好有心
就咁抽學校啲劇情出嚟獨立做隻game仲好
好正呀 個故事清晰返好多
聽過咁多你分析得最正
單純故事係ok
但遊戲性 上一集好玩D

但如果玩太難真係無心機研究
一路玩一路燥底 最後睇youtube 先明

個鎮完全冇興趣去玩

個鎮完全冇興趣去玩回憶個故仔吸引得多
最多叫解迷性強,點都稱唔上故事性好,遊戲更加係極差
佢幾靚仔
你班連登仔
都唔知Sonic 有片過 12M view
香港youtuber 無人能及

有冇link

https://youtu.be/eFah8TCWOro
音樂片

就咁播歌有乜咁特別...?

個鎮完全冇興趣去玩

玩完bio 7,
outlast 真係完全比下去

查案咁搵劇情係好既
但遊戲性同恐怖今集仲低過第一集
SONIC 條片正,好有心機

比起 OUTLAST 1 + DLC,OUTLAST2 我真係唔識欣賞

學校線 我OK,理解到,回憶每一段係次序反轉,睇到晌房打車輪果段,晌房傾計JESSICA再撲去BLAKE 度,J 拖 B 出去然後俾神父見到,三段嘢個次序好清交代 個次序唔係順住時間走

現實線 簡直係災難,搵老婆,避襲擊,但係搵真相果部分 同冇交代冇分別,回憶同呢段主線 關係薄弱到………
湖邊封信,屌佢老母,唔係有人講又有幾多人知?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞