[劇透] 完美解釋Outlast II 回憶劇情

248 回覆
237 Like 12 Dislike
認真sonic真係好有心做呢啲野 但訂閱都係得咁少
但做on9野既youtuber就10幾20萬訂閱

希望出下綿力幫佢加返少少subs

我都sub咗
咁最尾Lynn無咪根本無bb?

佢有條直播講解片提到
點解部cam係影到個bb同紅色雨同睇得番
但係學校既所有片就睇唔番
我覺得呢個point可以諗下現實場境既野係咪真係幻覺?

佢抱住個b個陣個地下冇影

其實邊度冇影?呢個唔係個BB既影?

咁睇似得兩隻手,中間冇野

真心幾難睇
有玩過第一集嘅 其實有個document係講過
太多嘅engine exposure 起女人身上係會有psychosomatic pregnancy
但問題係 地底heretic mines果班點解都會覺得lynn有大肚
其實都係未解釋到
達哥真係玩太難 狂死基本上已經失去曬遊戲性

達哥乜game都係揀最難

都係班小學雞係咁話nightmare hard都已經勉強 無電池又屌達哥唔執野 咁個程度你地簡就咪撚屌 (雖然達哥真係盲公

達哥又太就人 又唔知自己鈍 玩hard咪算

琴晚果集 個father追得貼到 on99 已經睇到好厭惡隻game 完全享受唔到遊戲性

宜家咪係玩緊hard
真心解釋得幾好
但係隻game遊戲性太差
達哥真係玩太難 狂死基本上已經失去曬遊戲性

達哥乜game都係揀最難

都係班小學雞係咁話nightmare hard都已經勉強 無電池又屌達哥唔執野 咁個程度你地簡就咪撚屌 (雖然達哥真係盲公

琴晚果集 個father追得貼到 on99 已經睇到好厭惡隻game 完全享受唔到遊戲性

宜家咪係玩緊hard

原本insane,之後nightmare
真心解釋得幾好
但係隻game遊戲性太差

完全同意 今集遊戲性太差 又無時間比你慢慢比你研究探索 個劇情幾好都無用
chatroom班友睇完條片扮遊戲大師指指點點 笑到我
Sonic 真心高汁
由佢七時空門系列開始已經覺得佢好正

好耐之前有追 以為好普通咁玩 minecraft 點知玩玩下變咗劇情果下呆曬
好有心機

懶係醒咁 好撚戇鳩 game都無得睇 嘥大家時間 直接叫人上youtube睇咪算囉
分析超正
你班連登仔
都唔知Sonic 有片過 12M view
香港youtuber 無人能及
你班連登仔

有冇link

懶係醒咁 好撚戇鳩 game都無得睇 嘥大家時間 直接叫人上youtube睇咪算囉

chatroom個班人好鬼煩,不停話悶要轉game
真係痴線,成班小學雞
解釋得幾好,唔多港豬式腦補
你班連登仔

有冇link

https://youtu.be/eFah8TCWOro
音樂片
原來係倒轉睇 真係估佢唔到
睇返外國論壇 原來creator透露過係reversed order
連Trailer都係倒轉
倒轉睇有魔鬼既意思
第一次無飛咁睇晒廿分鐘既Game片
夜晚聽返d倒轉播錄音真係
高質
其實reddit同巴哈好早已經有分析文,不過佢段片都整得有心機既

達哥依家擺明都係為爆機而爆機啦 7分啦
我反而想知佢下隻會玩咩就真
本身無諗住佢會咁快爆到呢隻

想佢玩prey
不過咁會連續3隻恐怖game

但prey都係D要自己四圍探索細味...無興趣可以9衝曬成隻既game...

我覺得達哥其實一開始都係有心機去探討outlast2個故仔既
不過一黎佢隻game on99 二黎其實今次outlast2既英文其實都有少少深
達哥玩到一半應付唔住 加上chatroom叫佢衝先唔理姐

佢玩nightmare根本唔可以慢慢行慢慢hea, 電太少,而且太多字,佢唔想讀書咁讀

字先係遊戲既敗點
痴媽根 每一張紙都密麻麻
搵鬼睇咩
你話一兩句就會睇下
下下成段閱讀咁
基本上只講學校條線+普通逃生 成隻Game就完美
但要講埋瓊斯鎮就完全搞唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞