[劇透] 完美解釋Outlast II 回憶劇情

248 回覆
237 Like 12 Dislike
Sonic 真心高汁
由佢七時空門系列開始已經覺得佢好正
評已正
唔知有冇bio7解密

啱啱睇左bio7講最後直升機出黎果條友係邊個
幾合理

Mgs5果個都好高質
Sonic 真心高汁
由佢七時空門系列開始已經覺得佢好正

我印象中好耐之前睇過佢啲片一次,但唔記得咩game
原來隱晦就叫好劇情
佢解得詳細係佩服佢,但唔等於隻game整得好

玩家玩唔明係玩家問題

你唔出聲冇人話你膚淺

知你出聲想人讚你有深度啦大師
原來隱晦就叫好劇情
佢解得詳細係佩服佢,但唔等於隻game整得好

玩家玩唔明係玩家問題

你唔出聲冇人話你膚淺

就係有你呢啲on9仔先會有咁多垃圾game都大賣
用咁複雜既橋段去表達個tvb都作到既謀殺案
呢個game仲要鳩到用生命去過關就可以,完全無得匿埋,一行錯路就死,咁仲驚乜

琴晚達哥
一隻game要去到咁撚哂時間先明

同dc啲電影有咩分別下下要自己腦補
呢條友可以去做偵探幫手破案

對隻game好有心機,本身就咁睇唔太驚,但試下代入整片者不斷來回玩個幾段回憶係到諗發生咩事就有d心寒,就咁睇條片後段d倒轉錄音都有d驚
佢舉埋證據 真心高汁
隻game遊戲性太低
個劇情有幾神都好
一般玩家明白唔到都冇撚用
好似tlou簡簡單單故事大家都捧為神作

咁last of us遊戲性高班好多
抄Reddit
痴撚線
極高質
btw呢幾日冇睇達哥
去到Jessica叫就要即刻回頭個到未?
達哥真係玩太難 狂死基本上已經失去曬遊戲性

達哥乜game都係揀最難
lm 跟進
主角老婆根本冇生到 最尾係主角痴左線
以遊戲性黎講呢隻絕對失敗 你同一個位行錯路無得修正一定要你死,玩到中段已經唔會有恐怖game種絕望感只係想快快手過左佢算

講起達哥,上隻game完之前已經成班叫玩outlast 2 點知集體中伏
有時俾佢自己搵D冷門game玩仲好睇
痴撚線
極高質
btw呢幾日冇睇達哥

未到,我pm咗佢提佢,睇佢點揀
痴撚線
極高質
btw呢幾日冇睇達哥

未到,我pm咗佢提佢,睇佢點揀

蜘蛛感應
抄Reddit

建議可以睇埋佢前幾日既直播replay,佢一路直播一路分享佢既推測。睇得出佢真係玩咗隻game幾百萬次,大部分嘢係自己研究出嚟係唔出奇

都係班小學雞係咁話nightmare hard都已經勉強 無電池又屌達哥唔執野 咁個程度你地簡就咪撚屌 (雖然達哥真係盲公

達哥又太就人 又唔知自己鈍 玩hard咪算

琴晚果集 個father追得貼到 on99 已經睇到好厭惡隻game 完全享受唔到遊戲性
一開始講得最前中point...今集個遊戲性遠不及第1集同DLC....
基本上成隻game最正既地方淨係得回憶既學校.....
一開始講得最中point...今集個遊戲性遠不及第1集同DLC....
基本上成隻game最正既地方淨係得回憶既學校.....

都係班小學雞係咁話nightmare hard都已經勉強 無電池又屌達哥唔執野 咁個程度你地簡就咪撚屌 (雖然達哥真係盲公

琴晚果集 個father追得貼到 on99 已經睇到好厭惡隻game 完全享受唔到遊戲性

達哥依家擺明都係為爆機而爆機啦 7分啦
我反而想知佢下隻會玩咩就真
本身無諗住佢會咁快爆到呢隻

達哥依家擺明都係為爆機而爆機啦 7分啦
我反而想知佢下隻會玩咩就真
本身無諗住佢會咁快爆到呢隻

想佢玩prey
不過咁會連續3隻恐怖game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞