[劇透] 完美解釋Outlast II 回憶劇情

248 回覆
237 Like 12 Dislike
劇情上佳唔代表隻GAME好玩架, 呢隻GAME玩過一小段, 真係一隻好燃煩既GAME, 同樣係恐佈GAME, BIO就好玩好多

同意 劇情好,都要好玩架
除非佢係小說類既遊戲,就話真係睇字姐,但係佢打住恐怖game, outlast依個名,就應該要有返遊戲性。

始終第一集真係好太多
劇情上佳唔代表隻GAME好玩架, 呢隻GAME玩過一小段, 真係一隻好燃煩既GAME, 同樣係恐佈GAME, BIO就好玩好多

劇情佢連交代都做唔好, 邊度好 ??
達哥真係玩太難 狂死基本上已經失去曬遊戲性

達哥乜game都係揀最難

都係班小學雞係咁話nightmare hard都已經勉強 無電池又屌達哥唔執野 咁個程度你地簡就咪撚屌 (雖然達哥真係盲公

達哥又太就人 又唔知自己鈍 玩hard咪算

琴晚果集 個father追得貼到 on99 已經睇到好厭惡隻game 完全享受唔到遊戲性

達哥依家擺明都係為爆機而爆機啦 7分啦
我反而想知佢下隻會玩咩就真
本身無諗住佢會咁快爆到呢隻

哇 唔理啦 衝啦 唔知呀衝啦

明顯想快手past算9數 真係再玩都無意思

有聲

講真,好多位都同怪玩鬥快走
佢好多時慢就係唔知做咩係咁向後望………

BTW,達哥係俾5分咋

得5分 真係好差

你有幾可見到達哥唔係躁自己係躁隻game

都唔知做乜~
黑咪媽~
玩鬼咩

見佢玩到炆有段直頭鬧:弱智game
以為佢會俾唔合格

梗係差啦
有D位根本行慢少少卡一卡已經俾怪追到
CHECKPOINT 至CHECKPOINT一段路可能4-5個分差位
有時要死返4-5次先搵到成條路應該點行

都係班小學雞係咁話nightmare hard都已經勉強 無電池又屌達哥唔執野 咁個程度你地簡就咪撚屌 (雖然達哥真係盲公

琴晚果集 個father追得貼到 on99 已經睇到好厭惡隻game 完全享受唔到遊戲性

有聲

BTW,達哥係俾5分咋

得5分 真係好差

都唔知做乜~
黑咪媽~
玩鬼咩

以為佢會俾唔合格

梗係差啦
CHECKPOINT 至CHECKPOINT一段路可能4-5個分差位

OUTLAST1都話有得搵位HIDE, HIDE完等警報解除再衝過起碼唔洗靠死搵路

BTW,達哥係俾5分咋

得5分 真係好差

都唔知做乜~
黑咪媽~
玩鬼咩

以為佢會俾唔合格

梗係差啦

OUTLAST1都話有得搵位HIDE, HIDE完等警報解除再衝過起碼唔洗靠死搵路

同變態圍裙佬撲尼尼

有聲

BTW,達哥係俾5分咋

得5分 真係好差

都唔知做乜~
黑咪媽~
玩鬼咩

以為佢會俾唔合格

梗係差啦

死咁多次只會玩到炆,而唔會驚。
之前仲有人出post討論某某人話隻game好垃圾 玩左17個鐘都爆唔到機
仲要自己睇唔明隻game想點就話隻game廢
自己不求甚解柒出界 D連登仔仲要棒佢
當頭棒喝立下高見

Gameplay係有問題。
成程淨係用生命去搵逃生路線,而且即使搵到條路線,喺逃生期間一有少少失誤就即死。多數人因為同一段已經玩過十次,只會死到發脾氣,而唔會覺得驚。
有興趣嘅可以睇睇AngryJoe 點評價,幾過癮

angryjoe條柒頭阿叔識條西咩

有聲

BTW,達哥係俾5分咋

得5分 真係好差

都唔知做乜~
黑咪媽~
玩鬼咩

以為佢會俾唔合格

梗係差啦

有一段搵條rope既真係9沖送人頭算

都唔知做乜~
黑咪媽~
玩鬼咩

以為佢會俾唔合格

梗係差啦

有一段搵條rope既真係9沖送人頭算

同岩岩睇返outlast 1個gameplay, 以前你唔喱locker個d,自己摺係d枱度,總之佢睇唔到你就得 自由好多,今集你一喱=死硬

依個post變左圍屌outlast 2

完全唔知個hide有乜用 佢遲入黎都開你門
聽埋神父同JESSI個聲帶就完美
https://www.reddit.com/r/outlast/comments/68q47h/nsfwspoiler_audio_files_from_cut_content/

jessica第四段扯扯地

+1

欣賞你肯認。
好多人明明聽到扯都唔認。驚俾人笑變態。
https://www.reddit.com/r/outlast/comments/68q47h/nsfwspoiler_audio_files_from_cut_content/

+1

欣賞你肯認。

想知d聲帶點黎 唔識英文Sor

好似係係隻GAME定唔知邊度D文件到挖番出黎
不過究竟真係怕敏感俾人CUT左呢段劇情定單純係錄左冇用就真係冇人知
之前仲有人出post討論某某人話隻game好垃圾 玩左17個鐘都爆唔到機
仲要自己睇唔明隻game想點就話隻game廢
自己不求甚解柒出界 D連登仔仲要棒佢
當頭棒喝立下高見

好故事唔等於好遊戲啊大佬 連呢樣嘢都搞唔清咪玩game 去睇電影啦

+1

欣賞你肯認。

配得咁假都扯?

有聲

BTW,達哥係俾5分咋

得5分 真係好差

都唔知做乜~
黑咪媽~
玩鬼咩

以為佢會俾唔合格

俾得5分都算唔合格啦
佢原本俾最低分嘅AC UNITY都有6分

有聲

BTW,達哥係俾5分咋

得5分 真係好差

都唔知做乜~
黑咪媽~
玩鬼咩

以為佢會俾唔合格

俾得5分都算唔合格啦
佢原本俾最低分嘅AC UNITY都有6分

5分真係好狠下
條友講得幾好
營造氣氛唔同wor
第一集係個精神病院,第二集個地方勁大,
其實真係 唔知玩乜春,提示又唔特別
下下都要執野黎睇 其實都做得幾差
呢隻GAME真係 做得無咁好,
派別又講得唔清唔楚, HIDE完又無用
佢地捉你又勁快,最頂引係有時穿插完又要即刻走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞