[劇透] 完美解釋Outlast II 回憶劇情

248 回覆
237 Like 12 Dislike
樓上離哂題
人地明明開post想讚條片
outlast2完全feel到達哥同觀眾都想快啲完
達哥智力唔夠唔知做緊乜,佢成隻game講得最多果幾句就係低能仔同都唔知做緊乜
觀眾就成個鐘睇黑畫面聽達哥鳩嗌
達哥智力唔夠唔知做緊乜,佢成隻game講得最多果幾句就係低能仔同都唔知做緊乜

其實睇達哥鳩嗌都已經好好笑
痴撚線 真係佩服咁有心機去留意每一個細節
呢條友可以去做偵探幫手破案

啲操作體驗差咗好多
Lm

啲操作體驗差咗好多

黑畫面真係好ON9

一代成日送死拉布
2代拉都唔拉好多位狗衝收工mode過
睇完o晒嘴
覺得自己唔知玩緊乜嘅我一目了然
但我想知outlast2同1嘅關係多啲
我覺得outlast2故事性一流
遊戲性真係可能單調咗啲
劇情係好亦都精密 但要花太多時間去明 仲要放落一隻恐怖game度 即使解讀完我都係對隻game無乜好感 遊戲性太差
呢種劇情假設拍成電視劇就另一種講法
好有心機 sonic
達哥之前玩完dark soul bb 果d之後斬屌過d劇情唔靠d 文件係唔明個劇情係點
正常人邊會同你逐份逐份文件係地下執
1.玩法好悶 行黎行去 執下黑材料 冇了
2.只玩隻GAME 強調 係只玩隻GAME 完全唔明劇情想講咩
承上,因為完全唔撚明 所以冇興趣再睇大量資料了解背後個故

啲操作體驗差咗好多

黑畫面真係好ON9

其實真係好難睇到啲走佬位,達哥成日miss咗都好正常
真係唔明chat room班小學雞瘋狂屌達哥盲做咩
成班ON9仔初見叫人就揀nightmare,跟住屌隻GAME on9
細心到仆街 皮已正
解得好撚詳細

chatroom好撚多小學雞,直接full screen睇算
好多時達哥玩詳細小小班仆街就話拉布
隻game遊戲性太低
個劇情有幾神都好
一般玩家明白唔到都冇撚用
好似tlou簡簡單單故事大家都捧為神作
之前仲有人出post討論某某人話隻game好垃圾 玩左17個鐘都爆唔到機
仲要自己睇唔明隻game想點就話隻game廢
自己不求甚解柒出界 D連登仔仲要棒佢
當頭棒喝立下高見

Gameplay係有問題。
成程淨係用生命去搵逃生路線,而且即使搵到條路線,喺逃生期間一有少少失誤就即死。多數人因為同一段已經玩過十次,只會死到發脾氣,而唔會覺得驚。
有興趣嘅可以睇睇AngryJoe 點評價,幾過癮
睇完真係覺得好撚勁 基本正常人唔會發覺啲錄音係要掉轉播 本身睇到20分鐘唔想睇 但一睇就投入咗
原來隱晦就叫好劇情
佢解得詳細係佩服佢,但唔等於隻game整得好

玩家玩唔明係玩家問題

有人都好鐘意dark souls 式既劇情
係靠睇道具好似拼圖咁拼個故事出黎

Ds劇情咁支離破碎都有人吹奏
Insane 玩左幾次先過到 痴線
Insane 玩左幾次先過到 痴線

你先係insane
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞