估唔到原來4年婚姻係咁脆弱

1001 回覆
3832 Like 89 Dislike
做廚移民去外國再來過都得
唉,連登仔真係亂黎,有幾多人係熟家事法庭

你戶口係零,但你啲數忽然轉走錢,無晒獎,佢一樣可照判個數,唔係睇你現金有幾多,係官認為相信你比到幾多
係咪做空姐
貪食完無手尾
唔知應該講咩好
巴打撐住呀
同, 吹雞 立即出黎 立即出黎聽樓主講野
呢啲女人唔要都罷,呢d女人有真心唔識珍惜,係都要比d賤男呃蝦條先醒覺,到人地玩厭左佢果時先返黎搵你又話覺得你最好叫你原諒佢,你衰心軟,跟手之後帶多次綠帽,無撚為啦係咪?
無計你同佢開心過要付代價
感情問題一律建議分手
回覆一律綠色
橋就我諗 老婆就你屌
正常搵過過啦 呢d女養唔熟只可話
而家都搵緊兩萬
儲下儲下就開到餐廳做老闆 加油
嗰件40路阿叔遲下頭髮都無埋啦
講真 會走嘅嘢
都唔會係啲咩重要嘅嘢
分喇 如果佢個人咁 一齊都無意思
你值得更好既人ching
30 都未夠大把機會翻身
加油 我男朋友都搵左好耐工都未搵到
但我同佢都係有粥食粥有飯食飯 同步好重要
點會一定救到, 對方有錢佬就係鐘意粒住樓主頂帽唔除, 佢有呢鋪癮你同佢爭佢實同你爭到底, 反而離咗婚佢冇晒嗰種刺激感, 可能就同個八婆港女散
睇英雄本色2周潤發講對白好鼓勵。
點解會話女人本應係長情
女人本身隻game就係喺過期前用身體換取最大利益,學術上叫hypergamy
換轉你係女人,有幾分姿色,有一堆男人揀都會揀個最好啦
男人隻game完全唔同,只可以靠實力,而且選擇少,所以先着重感情
面對面講,老婆應該都會否認...
一腳踏兩船.....
有細路都要快閃
唔去條八婆公司搞大佢?
點會唔離婚呀,佢直情合理化自己出去偷食 諗唔到點樣可以對住呢d女人一世,冇晒尊嚴。

做返個男人,仲大把世界。之後佢想挽留你都咪撚理佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞