估唔到原來4年婚姻係咁脆弱

1001 回覆
3832 Like 89 Dislike
搵私家偵探影撚低條八婆啲罪證先,費鳩時以後要養佢
咁既老婆,你過到呢關都未必過到下一關,長痛不如短痛。
未生小朋友就離婚啦,由鳩柒個女人囉,你今次過到關下次又黎咁點, 而家先係你開始, 結左婚佢都可以做到咁, 同雞無分別啦, 咪由鳩佢同d 40幾50鳩幾歲甩撚曬頭髮既大肚腩閪叔行埋囉,唔好搞到自己咁下風咁,你一d都唔差,唔好等d女人以為自己好撚柒閪鳩高撚柒貴, 跟住樓主再去食撚埋佢公司高層個老婆
離婚啦
夫妻本是同林鳥
岩呀
唉呢排好多男仔fd 都比人帽撚左包括自己 究竟係咩原因好撚失望 究竟重有冇好女仔
Btw 巴打加油一定要振作 你唔係孤單
睇第二句已經估到劇情
睇哂成段估到結局

未生仔就快啲走啦
巴打加油
加油 揾其他野分散下 冷靜下先
做過順豐或者做埂既師兄入
https://lih.kg/1472340

出個po都錯幾粒字 醒極有限,仲要失埋業
佢要離就同佢離
佢要走你留到都冇意思
溝下女仲過癮啦!
Push
綠帽最緊要除得快,定係你想我咁就一世
離婚,重新上路。你老婆自己鍾意去做人情婦,由佢。
驚條撚咩你老婆到時比人中出玩完飛
女人30都人老珠黃啦
你老婆咁對得你 都無諗過你
應該係啦, 但前提奸夫想唔想埋佢單, 有啲係純粹想keep 住sp 關係
咁早結婚做乜
唔敢講邊個對與錯,始終愛情係無對與錯。但婚姻係需要兩個人共同努力,如果有一方唔願意,都行唔到落去。放手有時係更好既選擇,唔放手又點可以再捉緊你生命中下一個機會呢。巴打,你仲年輕大把世界,與其委曲求全,倒不如留返少少自尊比自己。你努力改變自己,力求上進,一定會有一段真正既愛情等緊你。加油!
痴線
想過好既生活當初就唔好結啦
唔係唔俾你拜金
係拜就行開d啦
係佢嘅現實就係咁
不過睇佢言論都係有d過去 不深究
回返樓主
你老婆同你淡左就一定啦
再加上你份工
要挽救真係有d難
我覺得既然都開到口
不如大家好聚好散啦
你而家先係博殺時期
習慣左兩個人
你都可以習慣返一個人
人要搵d適合自己既生活, 勉強冇幸福。
又冇仔女
共唔到患難嘅女早分開仲好
支持巴打
離咪離,當無結過
佢都諗住離啦

利申: 3x 未結
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞