估唔到原來4年婚姻係咁脆弱

1001 回覆
3832 Like 89 Dislike
冇撚用,睇你諗野都知廢,離婚lo大把世界
幾耐冇攬攬你老婆
我估佢都係想你陪佢多啲 所以先借男上司激鳩你啫
50幾歲,俾人呃鬼咗幾廿萬呢排求緊我老竇俾佢返嚟
離婚啦。。唔好拖
你愈拖佢愈憎你
等你第時發圍佢就後悔
除咗老婆方面,個上司你知佢咩公司咩職位咩名,要做佢唔難。係男人直情直接去搵佢,同佢講知佢搞人老婆,拎起部電話影佢相,威脅佢會send email俾晒全公司。
到時個男人肯定笠水,無諗過玩人妻會玩出火
有哂証據到時俾佢地仔女啲同學了解下個老母老豆係咩人
「行街」?
我覺得樓主都明白呢樣野
所以最心痛嘅地方係見住佢仆街自己都救唔到仲要搞到自己無左個老婆
基本上就係直接搞散頭家
唔會直接話女方D乜
因為智商真係天生
要仆嘅街始終都係要仆
如果唔係就無咁多人搞到要拍AV
感情無得勉強,有d人就係只可以共富貴不能共患難,早d知真相仲好
咩藥廠公司
開黎聽下 應該會有人幫到你
尤其係元朗澳x
加油
女人就係死臭雞
走硬 唔洗諗
其他國家唔知 但韓國都成日派帽俾人
巴打真係唔係講啲乜嘢
從來你件事處理手法
你本身都有問題
個問題出現咗佢同我講話冇時間
從呢啲小事都睇得出你平時嘅性格
明顯比頂帽嚟帶你都仲同我講話 唔想理
問題出現咗你用呢種方法去解決
咁都睇得出你平時為人性格係點樣
你一日咁樣嘅性格就算你之後有第二個
你都係會有同樣嘅問題
屌你老味佢都同嗰個公司同事出去睇戲食飯
你都唔直接狠心斷纜
條女就最撚大問題㗎啦 但係你啲咁嘅垃圾性格都係垃圾
Ching 無仔女嘅就狠心啲
不過到咗現家先睇清佢究竟係乜人 呢下先慘
見你做飲食業 我就知你捱得苦 總之加油喇
只係共富貴 共唔到患難嘅要唔要都罷啦
如果冇小朋友冇負擔 隨時輕鬆離婚
30歲咁後生 唔洗驚搵唔到個更好
懷疑係澳尾,咁多大陸人膠層,想食香港人妻唔奇
樓主其實傷心一排就算,冷靜落嚟件事過咗就發現其實好小事。
你廿尾先真正體現男人市場價值,條女廿尾已經接近玩完,個中佬擺明呃9佢蝦條佢都上當。

另外你係時候換過份工,份工做到你冇曬人生,咁不如搵份1萬蚊文員仔,同時進修下仲好
點解你要訓公園 係都佢訓啦 你都無錯 咩事呀?
上番去 屌佢十次八次 離婚啦
由老婆跟隻佬lor, 咁嘅女人唔要就罷,佢第時實比人飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞