估唔到原來4年婚姻係咁脆弱

1001 回覆
3832 Like 89 Dislike
變左心嘅女人係唔會救得返
勉強落去辛苦嘅只係樓主你一個人
何況你未夠30歲仲大把機會再識女仔
何必要為左一個唔愛你嘅女人作賤自己?
你老婆俾高層玩厭就會俾人中出即飛
到時係佢黎求返你
搵另一個啦
支持離婚
以後仲有好多問題
離啦,但你要應承自己一撚定要活得比之前好。 過來人
巴打加油啊,唔好衰比人睇
大藥廠都不外符外資幾間, J記幾間, 幸福, 同元朗間垃圾
其他個啲都係蚊型公司, M都未必高人工啦,
行頭好細, 開名啦
雖然我未結過婚 但我覺得呢d女人唔要得。
但唔好主動叫離婚,同埋你要快d將d資產轉哂去阿媽到先。 繼續正常生活,真係既就等佢開口講離分,到時就係佢錯,唔洗分身家。
巴打黎緊先30,呢一關點都過到既,加油
唔好留戀,發奮,做一個佢配唔上嘅男人。
先廿尾,大把機會,從今日起你努力為嘅係自己而唔係嗰個女人。
過來人,同你經歷差唔多,加油。
讚同,就算老豆老母老婆仔女都不能盡信
20尾好後生
我男朋友31歲嘅時候識我 我嗰陣先18歲
真係唔明你驚乜
貪錢同想享受又唔關女人事 , 係人都會 , 但樓主冇錯喎
所以更加要暗地搜集臭閪偷食證據,$0贍養費。
一齊努力
巴打加油 女人好善變 好好溝通下
冇細路趁早走,一陣你老婆話有左都唔知點算
多謝連登巴打關心
再辛苦我都會撐住
已經返咗屋企了
樓主都傻鳩黎

離婚後 如果係個女出軌先
通常反悔既係個女既多過個男

既然你都唔介意佢比個40歲男人中出過
你不如離婚算啦 幾個月後就會返黎求你復合啦

現在個男人同你老婆玩得咁開心係因為冇手尾跟
你同你老婆一離婚
到時你老婆就會問個男既幾時負責之類
個男既走佬都黎唔切啦
師兄唔洗咁驚呀 人生流流長 你仲後生有咩好怕
咪撚當自己個套係真理咁啦 你好撚on9呀

貪錢人人都貪,但係唔係個個都為錢就連婚姻,愛情都唔要呢,唔係囉。

唔好見到一個case,一個唔可以共患難既事件就套落自己思想上既現實派真理到啦。

大撚把窮撚都係咁生活啦都係咁結婚啦
離婚

唔好留戀
問幾個問題
1.佢仲係唔係你當日識既佢?
2.你覺得佢會唔會變好?
3.你而家辛唔辛苦?辛苦來源黎自邊到?
依家你地幾歲
想參考
有啲嘢越挽留越會走,佢做得出呢步佢都係諗清楚,呢刻分手雖然好痛,都好過“能”住俾佢折磨,樓主撐住,加油! 30歲先係人生真正嘅開始。
女仔角度
你想留住對方應該做啲嘢,口講又好,做件體貼事又好,表達你好珍惜佢,令佢繼續習慣同你生活

留意下疫情以來在家有無負能量咗?同新同事傾偈輕鬆,對比會好大
而家唔係邊個唔啱邊個冇錯嘅問題。搜集通姦證據好有用。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞