估唔到原來4年婚姻係咁脆弱

1001 回覆
3832 Like 89 Dislike
20尾姐
老實講仲有大把青春
ching 人生先過左3份1,佢係你前3份1既過客,後3份2仲可以好精彩,唔好比機會佢成為你後半生既遺憾!
戇居
老婆有定冇我唔知,但你唔去爭取,而家一定冇
你咪兜口兜面同嗰個男人講囉,直情喺佢面前屌佢老母,鬧番劑勁嘅,帶埋你老婆上去,捉住佢隻手三口六面同我男人講清楚,如果你老婆結局真係揀佢嘅話,你都冇辦法阻止,至少喺呢一刻已經冇辦法返轉頭
不過就算真係輸咗,你老婆結局揀佢,咁又有咩所謂啫,你本身都係冇㗎啦,去鬧返餐勁嘅,發洩一下都唔知幾正,真心你老婆可能反而會因為你突然間爆發男人氣慨而返轉頭
你而家坐喺公園,喺公園瞓做乜鳩,又頹又廢有乜撚嘢用,冇人會可憐你,呢度係香港,冇人會可憐男人,只會有人同情女人

咁當然啦,你咁樣做完,你老婆份工好大機會都冇,你都唔會叫佢再返啦,係咪先,所以你之後嘅日子可能會再辛苦啲囉,不過起碼保得住你老婆同埋保得住你做男人嘅尊嚴呀大佬
頹廢真係冇用㗎,你上去爆佢一鑊,真係實際好多,而家搶人老婆嗰個又唔係你,錯嗰個亦都唔係你,道理喺曬你嗰邊,你咁都唔上,幾時上呀大佬,如果你連鬧佢都唔夠膽,咁真係抵你老婆俾人搶走
樓主後生,未見識過,佢口中嗰d高層應該最多係高不成低不就嘅manager,即係公司生意唔好,裁員就第一時間考慮殺鳩咗佢嗰d。

真正高層點會玩有夫之婦呀,

第一,真係有錢一定唔會玩二手閪,唔係比人破處就二手,而係分分鐘佢同樓主扑完嘢d精都未流晒出嚟佢又抽入去嗰d。

第二,真係有頭有面嘅高層,最怕比人唱大檔壞名聲,隨時搞到公司生意都做唔成,蝕大本,仲會比自己合伙人討伐。

所以呢d撚樣都只不過係一時風光!話唔埋根本係空心老棺諗住呃蝦條。
到時咪呻冇好男人
30歲結又會好好多咩 咪又係離婚
飛得,趕鳩佢走
30出頭大把世界
頂住呀
如果番唔到原本條仔度 實會
Btw 樓主 唔復合既 絕少少公開條老婆
等大家唔好中伏
呢個老婆管唔住,依家唔走遲早都走
趁你仲後生又未有細路唔要佢好過
離話婚對男既其實冇咩損失
反而女既多人介意
加油巴打 支持
所以而家 多咗好多 三到中尾先結
呢句說話係咪定律呢
請參考咳神,我的港女老婆最後嘅結局
做咩鬼朋友 平時冇女仔朋友咩 咪玩啦
只不過見到自己好似仲有市場 有曬後路

利申:絲打
加油💪🏻
你肯定樓主有9O碎?
咁佢都係食你口水尾啫
離婚囉. 個高層呃西屌啫. 唔通會同你老婆結婚咩
你先廿歲尾, 佢就失婚婦.睇下邊個後悔.
點都好過某班港女畢業無耐,
見人陸續畢業驚死執輸嘈住結?

經濟基礎 感情基礎 係咪真係有先
畢完業好多人都成舊飯咁

不過咁,樓主依d咁既“老婆”
每次結婚派帖都要同佢講下次再黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞