估唔到原來4年婚姻係咁脆弱

1001 回覆
3832 Like 89 Dislike
建議唔好離婚住,等條bitch人老珠黃之後先離,到時冇人埋佢單,孤獨終老。
而樓主依家出面大把世界,可以做fuckboy食下唔同女,你咁夜都唔返屋企佢都冇理你,偷食有幾難,報9復條臭bitch。
感建分

巴打仲咁後生
大把世界
有手有腳你慌搵唔到食咩?

呢啲女人如果係咁
就唔要都把
要轉一個角度諗
好彩仲後生睇清楚佢真面目
擺脫之後幾年
望返轉頭其實得啖笑
「法律撚」其實想同大家講,通姦同分身家係無任何關係
https://lih.kg/544631
度度都去唔到 佳哥唔易做
二十頭 同過唔少女仔拍拖 瞹昧嘅都多
呢個係我決定唔結婚嘅一大原因
已經feel到好多人唔會共患難
就算咁好彩人生順風順水 好多人都騎牛搵馬
如果你想食住對方 就最好揀個差自己好多嘅 好似兩個世界嘅人嗰隻
不過我就接受唔到 所以不了
樓主老婆正臭西, 樓主你30歲都未到, 第日大把世界! 唔好妄自菲薄
唔好中計,幾大都返去瞓呀,
唔喺等陣連將床都無埋

老婆已經無咗半,點可以無埋果半張床
有幾多夫婦無感情瞓埋一齊

呢家喺你老婆對你唔住,點解要自己瞓公園佢就瞓喺你張床諗住大叔捽閪,幾大都返去頂住住佢隻手啦
再唔離隨時要養個便宜仔
你理得我幾多歲40歲過晒喺啦~
下次見到我記得叫聲: 淫婆婆
啱喎
仆街
樓主想傾訴搵我,https://t.me/Kin20000
佢已經走左
咪係
離婚咪離婚 人地當佢雞咁屌姐 你估真係中意佢咩

比人玩完實返黎搵你 你咪撚理佢
30幾歲離過婚無人要 第時佢仲驚過你
咁照條友咁講,男人鍾意靚女大波都係人之常情,咁係咪當另一半老咗變醜變墜波,男人係咪可以大條道理咁飛個女人?
屌, 感情台班賤種女拳去晒邊?
今次又唔衝出來話個男人一面之詞唱衰自己老婆嘅?
都講到出口, 樓主無謂挽留啦
咁早結婚正傻仔
佢會答你 佢不嬲講野都係咁現實,只係你唔知道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞