估唔到原來4年婚姻係咁脆弱

1001 回覆
3832 Like 89 Dislike
係時候認清條女養唔熟
盡快接受依件事重新出發
你要努力 要成功要贏 睇下邊個笑到最後
因為佢老婆個心都唔係佢度
呢一刻樓主做咩佢老婆都會覺得討厭
呢樣野樓主改變唔到
只可以慢慢睇住佢走
果種心痛果種無力
出軌ge 野
只有零同無限
分分鐘佢同有錢佬會係happy ending
更加要表揚呢名人妻咁好吸引力。
離婚啦
講真呀 難聽都要講

你個所謂老婆 但係同第個男人單對單出街
仲要你講明唔中意都照做
女朋友都不如 佢明顯想分
你諗你 救唔到就算啦 明顯想走
可能比人食完 食到厭 知人地衰果陣會回頭
到時你就有美滿家庭
但人地原來唔衰 仲好好既話就....
自己諗
一開波咩都未清楚 就叫人離婚
講派帽邊夠日本黎
依個時間你應該繼續去搵工,唔好比自己頹。我唔知你之前返咩工,但你都做左咁耐野應該有一定既工作經驗。

專心搵到工之後,收入多左就諗下點樣增值自己,同時間搞下情趣去修補關係(如果你覺得唔值得為依個女人搞咁多野就唔洗)之後諗下點樣增值自己,去做gym 又好(操靚個身型既男人其實幾殺食,好過係公園坐)搵野學又好。

如果咁快搵到樣野自己鐘意既,試下可唔可以發展事業。

過程係好痛苦,頂唔順個時自己一個望下海食返枝煙就同自己講屌落去。

只係同你可以共富貴既女人要唔要都罷
無論精精定肉體上佢都派左綠帽俾你 , 離婚啦 無意思
其實感情耐左一定會淡
重點係要做返d野燃點返個激情去挽救
一世人流流長
今次係佢受唔住誘惑,下次可能到你受唔住誘惑
2夫妻就要互相提點
如果下下一黎就揀分開,咁當初唔應該結婚
望左望樓主個頭,有少少綠色
20尾仲大把機會
佢個心唔係到都無意思
加油
唔會回頭
到時咪話呢個世界冇好男人
女人唔會回頭架
中學畢業就拍拖到結婚 而家先廿尾 明顯你老婆就未定性 所以一有男人approach佢 對方又成熟有錢 佢咪動搖囉 覺得自己仲好有魅力 有條件向上流 又覺得你以後都冇乜出息 唔甘心一世同你一齊捱

你睇到既係4年婚姻 你老婆睇到既係以後好多個4年 佢覺得唔值得同你過

老實講你今次挽留到又點 佢根本就唔避忌 照俾機會其他男人approach佢 你變左水泡

巴打你仲好後生 又肯學肯做 生活會愈黎愈好㗎 長痛不如短痛 冷靜啲睇下點安排資產 唔好蝕比佢
有無諗過,你廿尾已經知道,仲有大把青春比你發力,有幾多人五張嘢離婚人財兩失都未放棄

屌,幾時輪到你,熄鳩咗個連登佢,返屋企好好計劃屬於自己嘅將來啦

記住!你要你老婆,第時一定會後悔同你離婚!
你就淫賤
咁都唔離你啲日子有排受,離咗婚專心揾工再揾女大把世界,你而家咁樣擺哂低姿態日後點都收皮
出面大把好女人,你敢放手一定搵到更加好
離婚。個心變左先會同第二個出街。無論如何,佢同個男人都有感情基礎

拖乜撚野,似返個男人啦屌你。三十未夠大把女揀,事後諗返你實覺得呢刻戇鳩
呢個真
可能真係冇野呢,朋友同事傾得埋唔駛硬分男女,你嘈佢佢可能覺得你唔明又亂怪佢,一時之氣先咁講
會回頭架 山窮水盡果陣
比果條佬恰到仆街果陣先諗起你好
身邊識2個男人都係咁上下
老婆走左再番黎 但男既都接受 可能真係為小朋友
夫妻本是同林鳥 大難臨頭各自飛
金句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞