Mirror今次幫埋美心賣廣告 想問仲可以點兜?

1001 回覆
729 Like 489 Dislike
會員編號:241504
會員名稱:優希堂悟
註冊日期:2019年3月10日

-------------【五毛】-------------
事蹟:話黃絲係廢青
出處:https://lihkg.com/thread/2415466/page/4?post=91

-------------
Libel】 - LIHKG 會員標籤插件
https://kitce.github.io/libel

賺藍圈錢有咩問題?
連登個立場又要轉
但樓主好得閒去咁搵mirror係藍嘅證據懷疑佢好憎mirror憎到入心入肺
不嬲都話無問題㗎啦
日日話咩幫達哥洗版
但又日日製造第二個達哥
又要搬龍門
講得啱
根本個如果標準係中資就唔撐,就唔應該睇viu mirror error,如果唔係就大家齊齊食一品雞煲m記,唔好屌人食m記美心
mirror幾撚時反共
搬咗啦
早幾日先話達哥幫中國game賣廣告平反
今日就話賣美心唔得
算啦 連登仔鍾意就無問題
笑撚死,住喺到食喺到會唔會對社會事件冇感覺
世界上是但一個地方有海嘯、地震,每個人都會對自己世界公民身份認同感增加啦
邊有可能完全中立,咪撚扮啦
賣廣告同食係兩回事

個個賣廣告我都要幫襯我咪好唔得閒
用下你個閪腦啦屌你老母臭化閪柒撚完未呀
係你班柒頭一廂情願以為乜尻姜濤mirror係黃咋
共產黨會俾反自己嘅藝人喺自己地頭搵到食?
又唔撚見有藍店搵何韻詩拍廣告?
放棄咗後生仔嘅美心都要搵後生仔賣廣告 有錢唔賺咪好戇鳩
終極雙重標準
搞清楚搵佢地錢同幫襯佢地既分別先好冇?
咬住佢捐多1蚊唔放先
有時真係戥簡體達唔抵,poki屌fans就一大班連poki有屌過fans都唔知嘅pr幫佢洗底,spin到以為d人屌佢係因為條女咁,之後就無事,簡體達話人引戰就俾人屌俾人狙擊

mirror幫藍企賣告白就一大班pr衝出嚟話賺藍錢有乜問題,簡體達賺藍企錢就俾人屌立場屌賺人仔屌到要休台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞