Mirror今次幫埋美心賣廣告 想問仲可以點兜?

1001 回覆
729 Like 489 Dislike
會話你唔支持本土!無知!
金拱門都得,美心點解唔得?
仲講到收完錢一定唔會多咗生意咁
睇下姜乙幾撚多盲粉食m記
其實我都中意mirror
但鏡粉不如唔好咁肉酸得唔得
賺黑心錢 出糧俾鏡但唔會加營業額=黑心蝕多咗

會屌鳩你脫節㗎
講開雙重標準
唔知鬧mirror 嘅各位手足用緊邊間銀行呢?
信用卡呢?個個月比錢藍絲賺我諗冇手足會衰成咁掛
唔知仲有有冇用八達通呢?
唔知佢地住緊層果度果啲物管/承建商係咪全部黃架呢 ?
有冇去ok或者7仔買嘢呢唔知?
最緊要一樣嘢,同一標準,你間公司嘅大老腦細(CEO)肯定係黃啦? 唔係仲點會咁無人性仲幫藍屍打工搵佢地錢呀,即刻辭職啦裸辭都要啦?

相信全部手足都做齊曬啦,唔係實係藍屍
唔好比佢用營業額spin 啦。
Mirror 幫 民建聯站台,但民建聯票又冇多到,win win
cctvb戰線唔駛做
真係要影埋相做證,廢事俾人話無圖
好心接廣告都考慮下班Artists既image
M記之後又黎美心 不如幫埋政府宣傳明日大愚 仲多錢賺添呀
唔想單機
No problem
接完都好,政府民意又唔會因此而升,有咩問題
Win win
明星同普通人都已經唔可以拎埋黎講啦
佢地有影響力,可以影響大眾
好提議
吓同你諗法都唔得呀
你老母被黑狗輪姦大肚我都未出聲

達哥唔係平反咗好撚多次咩
你鬧晒咁多人

既然唔鬥黃,咁可唔可以幫達哥平反?
https://lih.kg/1950836
盲粉邏輯係咁上下
佢哋要建立mirror經濟圈
佢地賺錢大於一切
對,有錢收就冇問題
黃圈養唔到咁多人
需要培養其他衝鋒部隊,去掘金
是L旦啦,搵邊個黃c去拍都唔L食啦!
兜唔到
Mirror劍指內地市場 係人民幣的味道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞