Mirror今次幫埋美心賣廣告 想問仲可以點兜?

1001 回覆
729 Like 489 Dislike
依架係咪打緊仗同個topic無關架喎,就算依架光復咗我都唔會幫襯美心。

我唔知其他人點諗啦,可能有啲人真係扮睇唔到。

我反而想知係咪一有黃色藝人第一次幫藍店賣廣告,佢就即刻變藍,一世好似杯葛tvb咁杯葛佢?
精神勝利法
你都覺得輸左
做咩都冇用啦
再理社運圈做乜9?
一直都係講呢樣野喎
係無人肯認咋喎
其實只要mirror妹豬醒目
唔會盲目因mirror賣藍店廣告而消費藍店
就冇問題了藍店冇實際著數落袋~

我唔係幾明你係點樣從我段文字睇到「唔洗理黃圈或者其他嘢都可以接受」呢個訊息...
老實講

唔洗兜

擺明係雙重標準咁點?
好似其他藝人番大陸搵錢果陣唔係咁講
連登仔:我地同美心麥當勞不共戴天之仇永久罷買罷食

Mirror拍完廣告之後
連登仔:賺藍屍錢用落黃圈到,佢地都係人要搵錢唔通有廣告唔接?佢賣呢個廣告唔代表我一定要買架嘛,係咪?
所以話你地真係一啲原則都無
日L達達達
達你老母咩
我都覺得達哥無辜啊
邊個狙擊達哥就邊個去道歉啦
自己狙擊達哥全世界幫你埋單啊?
政治係飲食交通都可以係, 搭港鐵食返餐老麥定驚先
所以根據上面班人標準香港九成藍絲,連佢哋好大機會都係
所有野都係假設
你點樣量度佢地唔幫襯呢

所有既假設都係自話自說
真係好有說服力
伍淑清佔幾多%?
啲人罷鐵轉坐九巴
但九巴 under Sell HK

又有幾多黃嘅接受緊政府嘅12年免費教育
我們都是罪人
好多人會話賺藍店錢冇問題嫁
又去返個問題
佢代言你一定要食?
正常唔應該係咁?你幫藍代言 唔係等於就係藍?
咁點解爛鳩ming 上tvb 都係第一次 仲要佢後尾俾咗200,000 點解啲人仲要話佢藍仲要批斗 冇得翻身? 踩到地底

個問題係 點解你知道自己係黃色藝人 仲要去幫藍店買廣告 唔好理你個初衷係乜先 藍店 支持政府 支持黑警 直接間接都好 都係藍 都應該係我哋黃嘅對立面 咁點解你明知自己係黃 仲要幫對家?
下面兩個都算 俾人逗關黃藍咩事
岩喎
香港人係共業,係抵死
So? 可以繼續討論未

都係嗰句,香港人肯認就得

唔認又要左r右r搵藉口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞