Mirror今次幫埋美心賣廣告 想問仲可以點兜?

1001 回覆
729 Like 489 Dislike
點反共? 講嚟聽吓
班viu 打手又會話依啲係賺藍圈錢
俾著係其他人
一早俾人插到變地底泥啦
雙重標準到
又幾襯間美心
建議你去報做狗
唔搞到市民就得

有錢唔撚賺就笨柒啦
即係你會去幫趁?
搵Mirror 幫藍店洗底真係無敵 無得輸 屌Mirror 等於熱狗 藍絲冚家剷

Mirror 幫藍店代言 等於 賺藍錢 幫手洗底 一部份黃覺得自己偶像都食 我又食

例如見到姜濤幫麥當勞代言 就算知麥當勞係藍 係紅底都會照食 因為要幫自己偶像造勢 睇吓班姜糖就知

Tvb戰線 抵制美心 抵制藍店 完全失敗只要有Mirror 幫手 呢啲所謂戰線 完全冇還擊之力

而cctoy 就會雙重標準 達哥 爛鳩ming 就係死於批鬥
港豬真係令人失望地蠢
金拱門係紅店
思思軚logic:
唔係黃唔係藍=中立
中立=藍
因為咁,所以要睇cctvb?
你都on9,我做5毛搵錢代表要幫中共?
賺藍錢 黃都係唔會幫趁 咁有咩問題
賺藍圈錢俾黃圈
要支持美心,支持金拱門
唔係,只係唔需要再支持mirror ,直到佢哋肯踢走呢件垃圾。
蟲泰幾時話自己係黃
收皮啦 cctoy話 Mirror好黃 姜濤講香港加油 仲唔係黃?
垃圾deliveroo不嬲都藍到黑架啦 你唔係第一日先知呀嘛?
至於賺到第一桶金想做的事,他不假思索說:「買樓!無庸置疑!我已經睇緊樓!喺《調教你MIRROR》祖堯都有帶我去睇樓,我嘅夢想係買樓!為咗將來可以一層收租、一層自己住。」
佢哋賺完藍錢使返到藍色地產商到,無問題?
唔知仲以為佢哋賺藍錢使落黃到
ming 仔之後咪耍冧再捐多次囉你仲想點啫係要成個怨婦咁咬住帛金個 point 唔放
想問吓有幾多熱民手足因為松泰而幫襯返美心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞