Mirror今次幫埋美心賣廣告 想問仲可以點兜?

1001 回覆
729 Like 489 Dislike
追星不嬲係睇佢地才能 關黃藍咩事?
本身唔係話好鍾意佢哋嘅風格,一直都係因為想支持香港樂壇先支持佢哋,不嬲佢哋啲粉絲都係啲35歲以上嘅女人,係呢排先至多咗後生睇,屌你老母你同我走去代言美心?樓上嗰班話唔需要分藍黃嘅你諗撚下以前有後生睇mirror嘅咩?
其實好小事咋喎
我好鍾意林宥嘉,鍾意左有十年了
唔通因為佢賣結婚戒指廣告
我就去冇啦啦買隻結婚戒指咩
代言都唔係…?咁仲反咩tvb?tvb 戰線執柒都得
搵食啫犯法咩,有錢都唔賺啊,你都唔會啦
Agger
盲粉好心咪撚咁核突
追星追到無哂原則
隨便笑下去 喜歡的可以中傷我
屌你啦 講緊mirror本身既問題
原諒熱狗了一陣去食美心
上水未啊? 點撚樣反共啊? 好撚想知 咪屈人啦屌你老母閪
屌你啦 咁容祖宜都無事啦
達哥走得太前
你係咪懵撚咗,如果講實力講才能,佢哋連同泡菜仔挽鞋都唔配,大部份人支持佢哋都係因為支持香港樂壇唔係因為佢哋有啲咩才能囉
問非所答
害死mirror喇 冇得翻上去搵錢了
好撚黃
咁我又覺得呢件事唔關姜濤事,只要冇今次賣廣告條垃圾出現嘅嘢我都會繼續支持,但係如果有呢件垃圾就不了
雙重標準
講真Mirror都冇話過自己係黃
鏡粉就衝出嚟話Mirror係黃
90L 嗰條傻閪 仲要話Mirror反共 笑撚到 真係戇鳩cctoy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞