Mirror今次幫埋美心賣廣告 想問仲可以點兜?

1001 回覆
729 Like 489 Dislike
唔算係mirror既粉絲
但你段野睇嚟有邏輯謬誤喎
tvb戰線係打tvb
因為反tvb所以抵制係佢台到賣廣告既客户

依家mirror幫美心+Deliveroo (藍)賣廣告
廣告錢係由藍店比,mirror袋
先不論mirror係黃定藍
其實只要mirror妹豬醒目
唔會盲目因mirror賣藍店廣告而消費藍店
就冇問題了藍店冇實際著數落袋~
比到盡,只係賺左曝光率
同埋係連登有noise囉

所以mirror粉絲要醒目啦
唔好衰比連登既聖人黃絲睇
咁你地偶像有廣告賣之餘
另一方面黃色消費圈又可以繼續擴大囉
咁其實我話陳奕迅唔係藍都得啦
都係嗰句啦
班港豬早肯認衰仔就無事

又要自己呃自己食黃店當抗爭
都算,賺藍店錢用落手足度都講得出

有你班港豬做隊友,喺入面受緊班手足就真係變晒condom啦
老實講我個陣凈係知佢有一班師奶fans
係近排先知有呢班咁既人
邊度有錢賺咪幫邊邊囉
「佢有佢幫狗賣廣告, 我有我唔入」
「咪就係,咁大個人識揀㗎啦,唔係有賣廣告就要幫襯嘛」
「成班都on9,人地幫狗賣廣告搵錢代表你要入去做狗?」
「咪係講到每個人都冇腦咁,人地代言咩就入咩咁
但你有能力思考應唔應該幫襯
咁英皇啲藝人都係公司叫到啫 邊有計啫
無人反係因為你班港豬戇鳩鳩姐
打仗喎 抗爭喎 笑大人個口
咪係,飲東江水坐港鐵用iPhone 都大把人話自己黃
你都幾好笑冇view點接第一個廣告

btw屎萊姆食屎
7月21日及之後
真香港人。加油
得啦得返你cc玩具大條道理雙重標準 成個連登邊個唔知你cc玩具最撚惡 最撚勁
你自己好into呢件事
都可以同人理論下黃藍
如果你本身都唔分黃藍,好似樓上咁
咁理呢個圈啲人咁多做咩撚
實際上社會唔係個個分黃藍
好肯定因為mirror多咗好多人食m記
M記收益應該遠超廣告費 反而見唔到mirror點幫手足?
有一日mirror返埋大陸搵食 你講呢個論點都係成立
咁係唔係繼續撐?
飲東江水坐地鐵用iphone 講香港加油
打和super
佢係咪唔明個問題係邊
唔好比佢地誤導,其實啲咩mirror error係冇表過態稱唔上做黃藝人,只係班盲粉自己幻想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞