Mirror今次幫埋美心賣廣告 想問仲可以點兜?

1001 回覆
729 Like 489 Dislike
點樣俾人洗走?
我懷疑你係弱智
只要mirror幫所有藍店代言
咁成個香港就可以大和解
我地又可以番上去飲喜茶啦
清開心還開心,可唔可以幫手集氣求花jer接太興告白?
mirror粉如果仲係粉既
起碼去個post留言 留個美心不了都好
建議唔好人身攻擊
#平反達哥
美心因為佢變左黃
一早講咗
錢你可以搵架

但唔好咁多藉口,又要兜又要話係賺藍錢抗爭點點點

好肉酸
仲有一大班港豬護航

光明正大話自己係為錢咪得
話你洗地就係唔比討論
咁請問有咩方法可以令我講緊野有說服力啲
依家連登連9up下都唔得
咁依家真係多人睇,人係唔會想對自己仲意既野抱有懷疑傢喎
等於人地無端端同你講,你條女係臭西黎,小心d, 你都唔會理啦
兜乜有冇見藍屍著nike 要兜
我想佢代言科興多啲
我以為你話我做開cdrom
所以其他藝人既post唔見我咋

所以我話
唔拎得出嚟討論/唔比新人加入討論
19ming 有無話612暴力 如果有圖更好 但係我就有睇佢直播 佢係話自己唔知唔清楚成件事 後尾清楚返 都有捐錢落到去星火 十萬 最終200,000多1蚊 實質上佢就係捐左200,000 唔係資格論 但係佢就係轉左200,000俾星火 鐵一般嘅事實 你係藍 中立 你會唔會都200,000比星火

19ming 好明顯就係懵盛盛 乜都唔知 傻閪中立 即使捐左錢 都淨係可以話佢係暗黃

重點係 啲人話Mirror黃 香港加油好黃 而好多人都相信佢地黃 盲目撐 衰到有啲人話佢反共

而個事實 19ming 淨係上過TVB一次 而且啲錢捐晒 而今次呢條友 你話佢黃色藝人啦 點解要幫藍代言先 咪就係要屌 就係咁簡單

當我哋假設今次呢個藝人唔係藍 亦都唔係黃 但係佢幫藍代言 鐵一般嘅事實 係唔係先? 咁唔係應該抵制?

出手兜吧
你真係戇鳩仔,美心講過啲乜撚嘢
無人叫你幫襯
無證無據唔好亂屈
睇佢地兜黎兜去真係好好笑
諗起以前有張相影個男生番starfuck話佢咁細個都藍,依家諗番個po真係唔知點形容種感覺。
係連登批評 mirror 只會比人批鬥 邊有人會理性討論
上面答左
乜原來咁多人唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞