Mirror今次幫埋美心賣廣告 想問仲可以點兜?

1001 回覆
729 Like 489 Dislike
咩年代仲用 ubuntu

用 manjaro linux
咁你咪支持囉冇人管得到你,但係唔好再叫其他香港年輕人支持唔該,因為呢啲垃圾代表唔到香港文化
雙重標準到……好心你唔好兜啦,你要支持都唔需要反達哥Ming 仔
口講民主 實質先係最獨裁嗰批人
我就唔會囉 我就好明白自己係垃圾 唔會再話運動未完 講埋啲咁天真嘅嘢 嗰啲乜嘢國際戰線 食黃店 贖罪券 嗰啲乜乜七七

運動完咗就係完咗 而家大部份人都應該要知 要接受 要明白我哋點樣先有得贏先 係冇吖嘛

最撚睇唔過眼嘅嗰啲cctoy 講真話就俾人屈係五毛 仲係覺得自己好撚有用 又雙重標準好撚嘔心

爛鳩ming 上tvb cctoy 屌到地底泥 林家謙上tvb 笑到烚熟狗頭 又ok 姜濤幫麥當勞代言又得 煩撚個閪
人地都冇標籤過自己黃
唔會因爲佢而order lor
達哥直播節目夠膽講武漢肺炎,黃viu全台上上下下有邊位係平台宣告過?賣美心廣告重算唔算中立?
做乜唔反
應該一視同仁
唔好雙重標準
成班cctoy
好嬲往死裏反
鄭中基黃子華反撚埋
笑到趴係度!本身反共……我屌
盲到一個點
連登仔係咁
真係冇腦
咁一不做二不休
唔好漏咗error喎
係無所謂,所以一直都話達哥無錯,黃比人當藍咁屈
Mirror反共?
佢有佢賣廣告,我有我唔幫襯
睇唔到關係係咩?
因為mirror賣廣告就要幫襯?
嘩你呢句真係世界級 不如所有嘢都唔好分黃藍啦 咁撚閪柒麻煩 而家乜嘢年代呀仲中立? 中立衰過狗屎 唔表態 助紂為虐?
黃色經濟圈估唔到輸喺呢度
藍絲,Assemble
聽講請一個mirror成員5萬至20萬
要幾多客先cover到廣告費傻閪美心
照你咁講美心係俾狗食嘅
咁stanley有食到咁佢又係咪狗呢? 理性討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞