突發 中學生拒留堂推miss落地下

1001 回覆
539 Like 70 Dislike
能力越大 責任越大
miss唔啱
唔俾學生走好簡單啫,用垃圾桶,教師枱block住門口咪得囉
見到屎忽邊
平時連登教畜po見唔少啦

「唔小心撞到條教畜 就話要踢我出校呀
話你呀 死教畜!」
就係驚佢跳樓先唔比佢出課室呢,但無左個頭唔知係點。
搵人開post2呀
睇個樣係SEN學生啦
強迫都冇用 打電話俾家長算啦
咁又係,我讀u果時自己去camp揾埋阿sir一齊玩
見到情緒激動嘅學生 緊係要緩和情緒先 避免製造衝突 其實有教 可能個老師都激動掛
間學校好熟面口
依家係因為唔俾佢走佢先激動wor
又係食煙同搭膊頭既笑位
如果而家班教師同社工港共可以控制到大部份,仲需要換血嗎?你自己諗下啦
你有聽過漁農界要換血??
留係度最起碼人身安全先,我個仔情緒失控都係搬佢去安全既地方由佢發洩晒先再慢慢講。
南京暴徒?
請問你講嘅外國係邊一個國家?埃及定係伊拉克?

如果係美國學生就連叫老師嘅first name唔加Mr/Mrs/Miss都可以見家長或者去一個星期detention
美國更加老師嘅權力係可以隨時要學生上緊堂佢哋detention / 喺學校留到家長嚟接
如果係歐洲嘅話老師地位喺社會係更加之高

連登最多就係你呢啲傻仔,可能飛機都冇撘過幾多次就話外國點樣外國點樣
其實真係唔知拗咩 片頭都無
好大分別其實
如果係長期被miss針對 引起今次學生暴走
咁又另一種講法;
你所咁講又係另一種處理嚟
唔識安撫已經On9
無頭無尾我就肯定唔到,你可能係現場知咩野事啦。
可以拍新警察故事電影前傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞