突發 中學生拒留堂推miss落地下

1001 回覆
539 Like 70 Dislike
佢插水?我插佢呀
睇VAR

個miss廢到
呢啲方法對乖學生就得
對住啲真係有問題嘅就企咗喺到乜都做唔到
行你老母 個細路發緊癲叫人冷靜
唔打鳩柒佢已經好撚冷靜啦
係唔係想返屋企打飛機
而家個大波妹就係塞撚住個門口
事實過咗放學時間係走得 老師係冇權力咁做

啲老師可以罰人留堂係因為學生肯 佢唔肯的確唔可以阻止道門夾硬留佢 事實係非法禁錮
不言而喻啦
設計對白:屌你老母,唔聽話仲要罰親你留堂都走佬,今日留你唔到我跟你姓
黃有免死金牌
點解要留堂
唔交功課?
咁是與非 就唔一定關年齡事嘅
教學方式明顯可以改善
但同樣 唔可以唔睇前因後果 就斷定個學生係啱
抵死啦
一路唔明學校憑乜野罰人留堂同沒收人電話
第一幕 (教室)
1. Miss罰留堂,暴走族學生唔肯,同Miss嘈
2. 學生推Miss落地下,係地下㩒住Miss,Miss反抗至衣衫不整
3. Miss大叫放開我,一眾男學生圍觀食花生
4. 學生開始係眾人前表演
5. 旁觀男學生紛紛加入

第二幕 (校長室)
1. Miss將件事話俾校長知,仲話要報驚,校長表示件事傳左岀去會影響學校
2. 校長表示雖然結左婚但係一直以黎都好鍾意Miss
3. 校長開始表演
4. 敦促Miss唔好公開件事,仲叫Miss要親自去學生屋企上門道歉

第三幕 (學生屋企)
1. Miss入屋,見到男學生既單親老豆
2. 老豆表示個仔唔係屋企,跟住就開始講因為呀媽早死所以個仔行為偏差又對異性好奇咁
3. 老豆望多Miss兩眼開始上腦,話自己老婆死左之後就無掂過女人
4. 老豆開始表演
5. 威脅Miss要保守秘密,唔係傳左岀去就連老師都無得做

End Scene (街上)
1. Miss行係街上,行緊番學校
2. Miss內心OS: 今日一定要好好教導學生
聖公會呂明才。。唔係差學校黎
MISSY欠缺經驗。。。理解到
你似匡智 老師權力都未搞清楚
一個情緒激動嘅人聽乜都唔會入耳
咁處理咪On9
媽的貢丸

唔知點解好多miss對啲學生教好上心
成個尼馬咁 屌佢老尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞