突發 中學生拒留堂推miss落地下

1001 回覆
539 Like 70 Dislike
個miss係殺人犯?
拎個miss同殺人犯比 你on9架?
咁你又知道全部?講經咩,你有新料咪貼出黎囉,睇片就係禁錮,我諗唔到有咩合理理由個老師可以禁錮學生
真係笑撚死人 佢地咁既心態過馬路 真係俾車車死都唔可憐 睇YouTube車cam大把依的人
咩都走黎管你,當你學生咁屌呀
成年事無前文後理,cut得一細斷出黎睇,
我對呢件事係無意見,
我淨係見到有5毛用呢件事去等同於反修例,完全無可比性,錯撚晒
係咪藍絲就唔知
但就肯撚定係個on9仔
我會擋係前面攬實miss保護佢
對波軟綿綿好正
大力出奇跡
痴線就睇醫生啦
咁做得呢行 門面野要做嘅
陣間家長又打黎投訴 未到放學時間做乜放個仔走
我出嚟阻止?咁我出埋你份糧啦
咪係囉,佢唔肯留班咪再記缺點小過見家長同家中反醒囉,大把方法處理。

依家係教書果個用錯方法處理sen仔情緒
條片都一段時間前
真正既教育應該係導人向善而唔係用強權令人屈服 留堂做意義既野相信學生係會心甘情願咁留

想當年我地有個阿sir 話mock 唔過70% 既人全部要留堂操CE 卷
有住呢個好既出發點我地好多人都心甘情願留係度做
亦有人放學要返工所以走左 個阿sir 都唔會好似呢條大波妹咁仆街用老師身份威嚇個學生 因為一黎人人處境唔同 你迫佢留到教識到佢啲咩 再者你又知肥仔唔係趕住去開工/幫手睇鋪?

成件事好明顯個大波妹一定係超錯 更加係先撩者賤 唔好再spin去講肥仔錯 所以大波妹啱
其實可唔可以轉介去讀啲特殊學校
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞