突發 中學生拒留堂推miss落地下

1001 回覆
539 Like 70 Dislike
其實你要代入個學生角度諗
佢想走,你口講話俾佢走
但你頂住度門,好明顯同你講既野係矛盾
佢想走,唯一既方法就係推開你
然後你就話佢動粗
咁情緒好難唔激動喎
物以類聚
撐肥仔果啲肯定都係會打女人果類人黎
點講都講唔通啦
你話個肥仔趕住去跳樓就話同佢硬碰姐
冇你講到咁理想
的確係好多社工同老師都黃
但同時大把老師藍到仆街 社工又會篤灰手足
點解港共咁想對付佢地嘅原因不在於佢地係咪最黃最民主
而係佢地直接接觸下一代 可以輕鬆洗腦
推倒Miss

btw,應該都係趕住翻屋企打機。
你唔比飛生埋去俾佢打阻住佢,佢跳撚咗落樓到時咪又係上報紙告你
未知之前咩野事,如果學生情緒失控又唔攔住佢叫佢冷靜,怕個學生會衝出去跳樓。
到時又係屌學校
想知肥仔平時有無被人蝦同被教畜針對
咁教中學大權,又有d課外活動青春揚溢都好開心既
sorry我上面係表達得唔好
真正想講係佢頂門呢個動作唔友善
事情開初係點 我唔知
依家係撚同你講對錯責任咩 你有無睇片架 個路人唔睇吓馬路有無車衝出嚟 就算綠燈唔洗睇吓馬路 左望右望先出?架車失控咪撞死你囉 人地教你過馬路又唔撚明
miss ar sir根本唔撚入留,佢地同社會脱節
我屌曬兩邊
Miss處理On9->肥仔郁手

正如你咁撚On9一定係低收入住公屋咁
無得踢都係慢慢玩,記下小過缺點見下家長咁,依家呢個處理方式真係差…
如果係其他事另個學生情緒激動,叫佢留係課室冷靜返先係正路。
由佢走出去會更加危險。
其實算,但打俾黑警佢一定唔會受理
民事訴訟(理論上)有勝算
跳樓先唔好埋去呀,俾條肥仔攬住跳真係無命賠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞