突發 中學生拒留堂推miss落地下

1001 回覆
539 Like 70 Dislike
現實有好多垃圾教畜
識人返母校做老師
結果班老師為利益
成班垃圾捧垃圾之最升副校
耍走個舊生老師 連舊情都唔講
問題係 班學生好喜歡我朋友做老師
會認真交功課結果佢頂唔順quit左
講緊個大波妹做老師就大撚晒? 可以有權有勢禁錮學生?
呢個post都幾多奴隸老屎忽
以前咩都比班仆街老師管住哂 就覺得依家班細路都要做同一樣既野去服從老師先係岩
專師重道根本就係on9 外國不嬲老師同學生平等 個個有傾有講 返學幾開心
香港又捉頭髮 又咩7都唔比做
我唔係講緊禁唔禁錮佢
係學生情緒問題 唔好兜返去非法禁錮得唔得
如果真係樓上講緊嘅band 1中學
出現依啲case唔算係常見㗎
系我以前太鵪鶉 無咗反抗基因 對唔住呀
我就係講呢類5毛,on9完全無可比性
呢排連登好CLS,上次唔戴口罩又得,今次個學生又可以無錯。。。一個DLLM自由就萬能key

肥仔推倒女老師
點解唔講個miss懶醒擋住門口?
刺激個sen之後話佢動粗 講出黎你自己有冇笑
sorry我錯 無點用過 一直用hd
有冇miss 高清圖
其實個老師有講話佢行埋一邊就俾佢走
班5毛藍絲支那狗思想黎

自由=為所欲為
咁你拉去自殺講呀嘛
佢情緒有問題你仲激佢?
非唔非法禁錮係一回事
但你咁樣頂住佢係咪一個好既處理方法先?
同埋in the first place佢點解會咁激咁想走先?
我都無話過唔撐同唔割
我想講唔好雙重標準住
我由頭到尾無話撐過圖條支那狗
一個鐘就推爆1001
連登返學雞真勁
教畜
以權服人非教育本意
除左享受權力之外並無正當原因殺一儆百
享受權力=教畜
其實學校可唔可以轉介個肥仔入去特殊學校度讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞