突發 中學生拒留堂推miss落地下

1001 回覆
539 Like 70 Dislike
由佢擋住度門開始就已經無得再話自己啱

題外話
唔怪得而家啲學生質素都愈嚟愈差
連做老師嘅都唔識遊戲規則
話我老屎忽都係咁話
以前讀書點樣同老師同學校角力
點樣迫到學校同學生坐低傾條件真係無晒
又唔一定係R
啲同學全部花生友嚟
帶咗口罩又濛到咁,都咁有韻味都知咩事啦,仲跟車咁貼。btw你呢啲連登仔連毒瘤都j,呢條女都應該啱你哋口味
根本就係,要符合現行法例,咁樣留學生點合法阿,而且呢段野連附例都唔係,只係指引
香港太多教畜
咬政府糧,薪高糧準鐵飯碗
做老師當打份工,完全無心做好返個好老師
以前班人係玩膠
依家班人係認真
兩個都唔岩, 一個非法禁錮, 一個普通襲擊, 打和啦
唔勁但係英中嚟
係南區都算出名
其實留堂係咪一件合理嘅事?如果學生唔交功課 又應唔應該留佢堂?
咁都真係好難教嘅
同埋宜家教育下有幾多個學生真係真心中意讀書
頭十個留言得一個人話,就係樓主
你自己想講乜就講,唔好借d用人地把口講自己野啦
頭幾個留言夠有話個學生情緒有問題
你唔撚quote?
Pin this please
有用力既,但肥仔只係想走,唔係想打7個miss, 個位唔係太發到力。
個老師做錯唔屌得既,免死金牌咩,你呢啲非黑即白既分化撚先最仆街
推得好 強迫學生並唔係教育
班同學係支那人? 無人出黎幫miss手
同支那冷眼旁觀一鳩樣
毒瘤都J
係唔J你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞