突發 中學生拒留堂推miss落地下

1001 回覆
539 Like 70 Dislike
應該改過個標題 關注學生情緒問題
應該個post會正面啲 而唔係咬死推唔推 禁唔禁錮
CUT邊度都好啦,除非個MISS係想阻止個肥仔自殺,
如果唔係有必要頂住個門口? 唔聽咪踢佢出校,
禁錮嚟做乜
留堂要睇下留係到做咩先判斷到合唔合理
咩料
佢點影的
AV情節
屌我好難同你溝通 你都係睇翻李榮浩老師算啦
情緒咁激動即刻輔導/社工/或者同佢關係比較好既老師介入啦,夾硬邊困得住佢咁既身型
但係就咁比佢走一陣衝出去情緒激動有咩事又係家長問責
抽離等佢冷靜先比佢走就安全啲既
件事你乜撚都唔知,就落定論。唔怪得黑警橫行,黑警就係連登質素寫照
根本就係反映老師唔識處理sen問題
教育局又求撚奇掉入正常學校就算
而家比人非法禁錮用合理武力去拎返自由咋wo,拉低左個八婆個肥仔有冇坐上去打多幾槌先
教畜死全家
肥仔只想返屋企食雪榚
個中學生過咗7歲 係咪可以俾人刑事起訴
用行為紀律判斷人哋有冇得向上流
陣廢老味出晒嚟
人哋考第一又鍾意打鳩老師又唔撚得咩
年青人係香港未來嚟
唔幫佢唔通幫你賤種廢老?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞