[英國巴絲入]英國返香港遙遙無期2

749 回覆
7 Like 78 Dislike
有勞巴打
有冇link 參考下
https://www.cathaypacific.com/cx/en_GB/offers/collection/travel-checklist.html

FAQ第一項
我另外有wtsapp CS問 但佢要同airport stuff double confirm 所以未必等到了
好嘅唔該!
你BA 係corona/ collision 嗰啲?
我知有班BA最後得5個人畀上機
其實有冇巴絲做嘅test 係真係有iso15189?
得5個
Randox is ISO 15189
想問入住隔離酒店個21日橫跨左6月19,應該依架book第三輪定等第四輪?thanks!!
有無人heathrow rt lamp嗰個
我做左corona啊 都係無出到iso15189只係ukas不過見到果日有人係corona但出到15189嘅證明
不過公道講句 唔係得5個人嘅 雖然差唔多ban左一半人 最後最後成功上機都有30個人到
有冇巴打六月尾返香港想share房一齊隔離?
除返開應該一萬有找
平啲又冇咁悶
6月27到港
做咗collinson 個lamp test,個result上面冇寫dnafit,點算好,係咪唔用得樓上個accreditation form
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞