[英國巴絲入]英國返香港遙遙無期2

749 回覆
7 Like 78 Dislike
London係Central Middlesex Hospital, Manchester我係去Everest pharmacy M16 8EE打
唔洗book直接walk-in 入去打 會唔會咁岩冇哂
係咪得阿思利康同輝瑞 有冇moderna
Thx絲
有冇人經泰國/杜拜翻
比較過覺得西班牙好d
大家好,我係英國讀完書,本身七月尾飛嘅,但係班機取消咗所以而家考慮去杜拜21日,然後再返香港(唔介意痛苦隔離21 + 15)想問吓有冇啲咩滯英港人group可以join? (WhatsApp Telegram Signal乜都得) 因為我仲要冇BNO(連喺英國無了期等佢解封嘅本錢都冇)(我九月唔走會逾期居留)

預約定香港啲酒店都要好早準備,但係而家最唔清楚係杜拜啲酒店同埋喺杜拜飛香港之前要做RT-PCR去邊度做

Thank you.
我都final year本身7月頭飛。不過聽日開始international student 可以申請2年working visa照計批咗就唔會有逾期居留?不過煩就煩在8月中完租約都未有機返香港。
我情況特別啲,我係冇得申請working visa總之九月點都要飛
我諗住7月中 - 尾番
Thank you!
有冇人想7/8 月一齊去madrid / 杜拜stay 21 日?
有諗住去madrid 但冇直航返香港
shychenur_c
其實除左杜拜 仲有邊到安全可以stay21日 如果杜拜突然俾香港封咗 都唔知點算
我而家去左西班牙
我都好驚會突然比香港封
西班牙升得好快
技國布吉島呢
我宜家都係西班牙你住邊頭?
Sol 我仲有兩個星期先走得
我都係個邊!我28號先走得介唔介意留個tg有個照應?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞