[英國巴絲入]英國返香港遙遙無期2

749 回覆
7 Like 78 Dislike
我淨係想間房唔好太細,同埋嗰度有浴缸,外賣我應該唔會點嗌
有冇人坐KLM 係泰國轉機返香港ar?
KLM check documents 嚴5嚴架?
想買22 Jun 返香港
有冇絲打想夾酒店

泰國唔使隔離咩
我都係買BA返香港算,唔洗麻煩
但我窮L 想住cheap cheap 幾百蚊晚
想22 Jun 返
有冇人想夾?
book左7月penta
Book咗6月尾penta
舊年翻黎 5:00 am到 係亞博等結果等到4點半pm 先走到
我果陣食左5盒sandwiches.....
D人走哂出去差電 成大堆人聚埋一齊成個場面好撚反智
你入錯post喎兄台
呢個post係講由英國返香港
https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-57256859
歐豬開始醒水bam英國,港共隨時跟機
唔係ar ,我仲打算尼幾日買6月機票同酒店,好驚買完酒店冇得返,冇退錢wor
要翻黎就要果斷 諗到就即飛 垃圾港共唔知咩事又鳩封
想問下book酒店個證明係咪一定要官網book先可以?
唔係官網bk,expedia果啲有得bk咩
我眼殘on9睇錯以為打左疫苗,可以隔離14日,6月2x 返香港,今日走左去打疫苗,唔記得打完vaccine 可能會covid test 陽性results ,但我見IgM test 先係顯示陽性,有冇人知返香港洗5洗做埋IgM test 架?
我朋友呢兩日就返香港 想問下有冇巴絲係LinkNurse做testing的? 佢clinic話幫左好多香港人做 哩間既result係咪真係上到BA機的? 感謝各位
要返嚟就早啲決定啦
FB group有人求救 返唔到香港
因為第四輪酒店全部爆滿
this is HK GOV
21日唔好癲啦
唔該有冇人知晏晝12點機
如果要喺機場做Test係咪要早一晚去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞