(LOL)英雄聯盟s11比賽討論區(690)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
PSG 去打DK
輸得仲快喎
DK好似話PSG贏咗?

不過唔係比賽邊個同你認真

DK近排SoloQ都係玩嘢啦
可能出唔到S11
100T 買左EU mid 如果解決到中路問題
Tsm 3rd seed可能冇了
TSM BJ復出打上路可能有機
學Xiaohu
Huni喺度唔睇好
唔關裝事啦
C9 team comp咁好
係決定指揮係出咗問題
冇咁心急 估計可以打耐d 什至Win
第一條土龍俾DK搶咗 如果冇發生C9可以再拖多陣 唔洗急
佢地team comp out draft DK慢慢打少d錯 就唔會俾DK out execute
笑左出嚟
好彩無捱夜睇
台仔同支那吹親嘅都係傻鳩
吹咗半季狗哥 一出國就送
唔L係呀嘛

Psg輸比mad
用心分析
River選奈德麗都贏唔到
如果係小V應該未至於崩到咁

柴犬當吸收經驗
Psg加油呀
Mad個lv同rng有得比
土龍:totallly no mood 捱夜睇。決賽見。哈
個人覺得今屆psg仲係好有機會拿冠軍的一年

個人覺得今屆係好有機會拿冠軍的一年~比去年更大機會~
簡單分析幾個主要對手~
dk~~今年走了nuguri其實佢地實力削弱了好多~
先講下路~ghost 吾啱meta了~beryl開始老了同輕敵~下路開賽到現在失了好多人頭~
中上路無了nuguri的dk已經無以前咁大殺傷力~我吾信canyon可以頂得著咁密賽程~
單單依賴一個showmaker係吾足夠~個人認為khan同malrang幫助不大~
rng~~今屆開始佢地係開得好好~但吾好忘記佢D對手係好平凡~
只有一仗對uol叫做強D~另外就係佢D主將開始老了~
無記錯xiaohu~crying~gala~ming~等等都過了二十了~
可不可以頂住呢D賽程係一個大問題~
同個人覺得tabe吾係一個咁有料的人~有幾多個好似叉燒咁勁~
mad~大年輕了的隊員~個人覺得佢地穩定性比psg仲差~
c9~~雖然佢地大把錢買人~但係都要磨合的~同埋perkz都係一般般~暫時沒有冠軍相~
至於psg今年雖然沒了unified~但一支戰隊吾會話走左一個人就會差成咁~
個人覺得doggo攻擊力比unified更好~(不喜物插)~有待時間証明~
今屆無可否認開季比以往差左~但我寧願開季差D~之後慢慢追上來~
無記錯~都已連勝了幾場~今屆好明顯土龍比過去更重視msi~
希望今晚可以殺低brTT~一鼓作氣過埋iw呢關~
保持氣勢到決賽
各位巴打一條心支持psg今屆奪首個msi~~
冇u記真係好可惜
又燈
咪屈
咁易燈到我就日日祝呀特首長命百歲身體健康la
點解我完全見唔到c9贏既可能
唯一好似係得佢前期打嬴一波團然後lead左1k經濟左右
好似就冇 之後對線對左10-15分鐘唔打交仲輸返經濟3k返去
後面開始就點打點輸
今晚有咩好睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞