(LOL)英雄聯盟s11比賽討論區(690)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
PSG vs MAD Team
原班人馬肯定屌打
https://www.trackingthepros.com/player/River/

River soloQ都係玩埋啲偏門嘢
睇返真係覺得 Nid選硬咁滯
如果由頭到尾都想揀Sett
Kindred 1st pick 好易俾人係ban pick 針對
除非識玩kindred top

不過睇返river 個champion pool Olaf佢可能覺得唔夠udyr 打 佢都冇英玩
唔通選Graves互刷
之後打團打到輸
最後咩 200cs 1/1/2 0/1/3 輸Game
唔強姦已經一早輸咗 隻狗
未崩盤之前嗰波團 佢去咗唔係同隻李星玩 贏咗
鹿 加Lucian 其實都可以
不過假設mad頭三pick不變 最好都係layer kite comp
但PCS d ban pick 同亞洲隊太似 鐘意打架雪球陣
今日C9 d ban pick 咪話咗俾大家睇 ban pick 得好係有機會弱都打勝強
kindred top 係咩玩法

BTW 呢個絕對唔係咩經驗問題
真心係On9
有咩理由唔行有視野嘅野區落去
見到李星之下走過去
The shy?
Kindred top 可以打唔少match up
Kr soloq 有kindred one trick 打top 同mid
加上佢大技counter 好多依家嘅陣
不過應該唔會有職業隊玩
因為輸完一開始果波下路比人狂控線
所以要落黎幫隻柴狗
你講嗰波都係

但火龍推晒雙C埋牆

Kaisa到左 最少收到一隻
唔會俾人巴龍先
仲要一隻職業AD 站打人
下唔果波 三隻兵死咗 照大技 基本上已經Gg
不過唔dive 佢哋都係輸
佢哋個team comp就好似一個計時炸彈
如果唔lead 3-4K 佢哋= 輸緊
隻紅眼係PSG 所以一定知道Lee 企喺嗰個位
前1秒Hanabi 仲打緊Lee
只能講一句今鋪輸得好徹底
BP全輸 再AD Gap
今鋪真係I Miss U(記)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞