(LOL)英雄聯盟s11比賽討論區(690)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
其實上邊我講個波已經開得好靚
真係衰隻狗 pk on99 俾Armut捉住
打完睇返其實獅子三個都係殘血
呢波打贏其實已經翻咗
我驚隻狗玩到好似PCS決賽咁
大優勢跳去推塔 俾人開
巴西都打唔贏
佢哋依個comp 入野 ->dive 下->控龍
前期冇2-3k gold lead 入中期打mad個comp
Mad = auto win 團 除非gnar 靚大
輸巴 狮子可能都一樣win
你太睇少Ryze PSG d人全部短手
頂佢個肺 嬲到而家都瞓唔撚着
更加好奇團練點解可以打贏強隊
好似贏埋RNG? 總之只輸C9
依家感覺肯定冇同DK打

本身1lv入野 其實開局極靚
JG優 下優 有機會打一場55波 開始雪球儘管ban pick 冇對面
BP其實唔差到一定打唔贏
係後尾打團打到輸
前面3、4000 算marginal 可以追到
但搞到對面太肥 GG
今年C9有d料
PSG入到4強已經滿分
入唔到都唔意外
1.目前選手個人狀況如何?有誰的狀態特別好嗎?

土龍:整體狀態相當不錯,尤其是上路選手Hanabi跟打野選手River,手感超火熱很常打出破口,小柴犬(Doggo)偶爾會犯一些觀念上的失誤或打得太激進。

笑死 教練早知都四保一
TSM 垃圾隊都贏到 C9 唔勁得去邊
Perkz BO1一般般
更加唔好講 On9 Zven
今日怪裝都出埋
咁台灣嗰邊真係多撚謝你呀
始終嗰邊真係有得賭錢喺電競上邊
TSM 再係咁落去出去S11 繼續0-6
蛇蛇 都搞唔掂Lost 自己都低埋一份
Varus 你出暮色 +cd又盛
DK個陣 潛行者你插邊個
好差wor
Kaisa 係一隻snowball 英加可以遊走飛邊線
PSG兩條邊路 中期可能得minor gnar有控制
Ryze counter 短手
只要Kaisa肥唔起 中期完全冇得打團
如果有支槍指住我 輸game會開槍
100次 我100次都揀mad個陣玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞