魔力寶貝正服強勢回歸(57) 再見合擊寶貝

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
我想問下有冇人係封測個時成功用VM多開過?
好呀, 當新驚自己寫落去
倉庫下水道同去維村個海洞一樣
大家盡早當呢隻新GAME黎玩 想要玩初心請轉右
改弱合擊算正常 後期d王如果比你一場合擊到2xxx-3xxx 幾回合都玩完無挑戰性
就咁copy條舊路當新地方懶到仆街
真係唔好期待佢啲新任務
既視感應該好重
真嫁
你唔講唔知wo
合擊李貝可以打到6~7千
係架咩,真係唔知
主要係飾物無得修,佢出啲1耐既野會無人抽

另外佢出啲特別任先會nerf 合擊傷害,唔係佢都唔會強調要人撐命中
無1.5魔弓
其實都有d 矛盾
本來呢個版本係打住回到初心既旗號吸引人黎玩

而家慢慢又話會有一堆新野咁仲係咪初心

我就唔抗拒新野,但覺得有d 搞笑
同埋唔係幾信佢有能力做d 新野出黎又平衡到

定佢以為封測果陣大家都主力去新地圖而且無乜投訴,就覺得自己改多d 野就叫好事

好似有d 唔了解呢隻game
隻game sell 懷舊,而唔係一味加新野就叫好,好易會走火入魔車毀人亡
係咪真係可以做到單一隻王改個合擊傷害?
有無開私服巴打可以拆解下?
佢叫永恆初心添,無新野係死鳩緊
佢可以改到某地圖唔扣耐,自然可以改combo 既公式
冇架啦打住初心既旗號黎宣傳姐
大家都好想有返岩岩開始果陣feel
但現實大家都知原汁原味放係今時今日係唔work
最basic,以前單開焗你交流果種feel,而家冇可能唔比你多開
接受到佢改既
但如你所講,係擔心佢地有冇能力做新野出黎又平衡到
呢樣重要d
大宇本身已經有呢個技術
例如要滿足特定條件先會開始真係扣到隻王血
未滿足條件前都係扣幾十咁
照道理應該都係會用呢個方法去改傷害
我贊成改強or難d boss, facebook打王話難果班係咪用升lv裝打王,
打得王當然要用貴裝勁裝先有挑戰性
一日一留言,仲有九日
最勁既王會係PK場, 十連戰/100連戰, 唔整到有爆裝..
打一場10連戰,比D王一直超魔法,裝都幾傷
成班人為左魔力嘈左兩個月 夠曬初心

不過我諗佢地係想講 去返無3.0打後既魔力,由1.0/2.0既劇情再伸展出去
其實我係贊成,不過暫時唔覺得呢間野有能力搞好個平衡
快D開到個穩定ser再算啦
連咁基本既要求都做唔到
仲要搞其他野
連最基本既版本都未俾到人玩
佢真係未學行先學走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞