魔力寶貝正服強勢回歸(57) 再見合擊寶貝

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
不嬲可以有D網頁倉庫可以放住再傳送落隻人物到嫁啦
點會做唔到阿
up 乜春開機前佢點知你開邊隻角色

仲有,咪已經有個功能係右下角㩒黎收野
你想點樣先叫開機前呀?燒比你個唔存在既角色收呀?
乜野阿 你電話ac一個倉庫得一份 你一開人物咪有date

想傳送落邊隻到咪邊隻 大把online game都係咁做
是但啦唔洗咁上心
佢送d野頂多咪一支鐵牛、幾粒水料
3個ac6個人物,得果丁屎咁多野
分落都係雞仔數
而家咪已經係咁囉唔係佢點發放封測d 獎勵呀

只不過一定係要開機後姐
開機前放係你屋企你都用唔到架啦
咁講黎做乜,on99
佢連呢啲咁基本可以預先做左既野都話要開機後做

On撚99咁 大把預約禮包都係一撚掉左係網頁倉庫

定你地開完人物入網頁換取再係game到右下角拎嫁啦
佢而家係乜撚都無做到囉
屌你地爭氣d啦 呢啲係玩家權益黎

佢咁樣死拖爛拖當無件事咁

第日食住你地做更仆街既

真係憑我實力借既唔洗還咁
任何呢間公司同技術有關既話
我都只能夠話不意外
一係拿拿聲叫小編po張全裸照

等班未見過囡咁既毒撚自hi下 當原諒
開機後將盡快開啟各項獎勵及補償的領取功能

咁都俾人屌就知on9
我發覺只要一講小編就會比人負皮

小編屌你阿
唔斷乜都得
連登仔係鍾意咩都屌一餐
然後話番人去奶
夠晒弱智
亂咁屌唔代表你特別醒
只代表你份人on9咋

係屌都屌佢server 唔穩定,文字獄之類啦

走去picky 人地開機前定開機後先比獎勵
有無弱智到咁

仲學人勸世爭取權益,笑L 死
人物都未創,派空氣咩
用返封測個派野方法,即係後面整俾你,你再係個人物度撳
永遠都有d 傻9扮眾人皆醉衝出黎柒
大家文字版解完蘭一未
同隻鐮刀魔玩緊了
佢而家扮哂野帶哂頭盔喎 咁都唔屌得? 之前又話爭取 而家又話盡可能
佢搞左個幾月都搞唔到 都要盲撐?
佢整定個網頁倉庫放番d賠償禮包係到 到時你開完人物 f5領取到底有幾難?
大把game都係咁做 做乜講到好似為難佢地咁 不過我相信係到屌完 佢聽日就會做
連登許願池
已經無乜理佢有咩update
佢準時開到ser 比我玩都當贏
屌你 你係咪 喵彌璃nene d fd黎
同FB D留言一樣咁ON9
比著我係小編都唔撚想覆
你唔玩, 冇人有損失既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞