魔力寶貝正服強勢回歸(57) 再見合擊寶貝

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
防越高 必越痛
我乜都唔識玩無玩水藍幾年
一日一留言
仲有六日
你尋日都留咗兩次言啦
一日一留言
咁都計
仲要數住邊個人留幾多個言
初心你贏晒啦
點會計對方
https://wiki2.gamer.com.tw/wiki.php?n=3128:%E8%AB%B8%E5%88%83
諸刃LV1 MP10 精神與防禦力x0.95,攻擊力x1.07
諸刃LV2 MP18 精神與防禦力x0.90,攻擊力x1.14
諸刃LV3 MP26 精神與防禦力x0.85,攻擊力x1.21
諸刃LV4 MP34 精神與防禦力x0.80,攻擊力x1.28
諸刃LV5 MP42 精神與防禦力x0.75,攻擊力x1.35
諸刃LV6 MP50 精神與防禦力x0.70,攻擊力x1.42
諸刃LV7 MP58 精神與防禦力x0.65,攻擊力x1.49
諸刃LV8 MP66 精神與防禦力x0.60,攻擊力x1.56
諸刃LV9 MP74 精神與防禦力x0.55,攻擊力x1.63
諸刃突襲 MP82 精神與防禦力x0.50,攻擊力x1.7
咁你自己參考D巴打講乜 數據就放左係到 你想點防咪點防囉
無人會阻止你 反正有再生劇藥
但你想玩騎士我就唔建議你玩血防既 玩番正常血攻敏應該勁好多
話哂近戰得佢有天槍可以補命中篤得中人
有騎寵都應該無人想打你 因為前面有隻魔B要殺左先
魔力係咪無技幫人擋招?
返財經台扮假膠啦
廢人回鍋問多句姐唔問囉
呢排做乜唔出手
利申:已損手
有 不過最勁果招佢無出 得招廢既
想買赤兔呀最近,又要留錢課魔力
遲下先回戰場啦
騎譽?
係阿 唔撚出阿
好能想學因果
而家搞到我好亂 到底開到邊個版本

之前話冇船搭 咁即係冇得解蘭國打里雍?
當新game啦
一齊玩
舊1.0 2.0應該會開, 之後粗心同大宇作故仔寫落去
一邊傾住美股玩
2.0地圖仲係度
會有新主線,唔知由邊開始接
個人覺得接失翼
蘭艾不嬲定位支線,應該冇影響
有排先開2.0,等佢解畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞