魔力寶貝正服強勢回歸(57) 再見合擊寶貝

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
你呢d 咪鑽牛角尖
大果d 唔去講
走去講究竟係咪開機第一秒有獎勵
咁慢慢繼續吠啦你
你出大絕 我認輸
繼續和諧社會 食番屎唔出聲算
大果d你地都屌緊 我再屌埋其他野都唔得
只準討論一樣
你自己弱智亂吠唔等於人地想食屎
不嬲有屌佢斷線 文字獄 呢d
係無乜人似你咁on9 去屌開機第幾秒有獎勵姐
本來大細屌都無所謂
但你屌果d 根本唔make sense
咩開機前要比定獎勵?究竟作用係乜?
係咪真係弱智成咁
我唔係屌佢開機即刻有獎勵 我係屌佢根本整都無整
佢得閒整改寵 唔得閒整左首先要整既野
點睇得出佢未整?
佢話盡快都無講會拖你三五七日喎
你就屌人開機後先比?咪問你係咪要開機前比先岩囉唔係既話咁你屌緊d 乜
佢d字眼令人覺得佢根本係到拖鳩你囉
信政府 唔驚咁 你唔去打科興?
開機後盡快比

咁都可以比人屌
間公司柒就不嬲都知既
但唔係代表玩家係唔係都屌一餐降低玩家質素,仲以為自己好醒
屌你連呢d咁撚容易整既野 佢都拖你仲可以盲撐 服撚左你
ser果到我明白 老細唔科水佢做唔到 無撚計
但屌你老母派個野咁簡單都要拖 有撚病阿?
睇你講野都真係知你幾on9
咁都可以類比

唔知既以為開game 比獎勵重要到好似打疫苗咁會死人冧樓

可能係你個世界真係咁大件事既
不過相信好多人唔係咁

同埋科興就已經有研究證據證明有幾差
咁隻game 會唔會寫住盡快比都會拖你三幾日 就只有你係度9估

係咪要唔洗證據好似你咁鳩估下鳩屌下先叫正確?
你唔好唔記得你自己都係鳩估鳩估下咋
盡快比 = 拖
你係真係弱智黎架喎
讀好d 書先上黎柒啦好無
佢4月拖到你而家先開ser都係咁啦
我無care 過佢幾時比喎,咪當我好似你咁on9先得架

得你為左呢樣野係度鳩叫咋,自己睇下成版有邊個屌緊佢呢樣野

笑L 死我
我係care佢做少少野都做得咁撚廢咋 好心你唔好咁自hi以為我真係為左果少少野屌啦 傻鳩
你呢d就真係鳩估啦
姐係如果你老母做過雞,從良,生左你,就代佢而家都仲係雞?係咪咁

原來可以撈埋所有野黎屌兒登仔果然係咁上下,無腦
你的確就係為小小野屌喎
你自己講架喎
你話其他大野人地都屌左,你咪唯有屌呢d 喎

咁快失憶啦?
咁快就打倒自己
呢條傻鳩真係好歡樂
得啦得啦 信初心 唔驚
食屎食得咁香
無野衝出黎柒啦?
咁比個落台階你啦
你慢慢吠多兩聲啦下

慢慢,唔阻你
backup 到當時個PO,事後追啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞