魔力寶貝正服強勢回歸(57) 再見合擊寶貝

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
岩岩追完盾勇第一季
如果想開隻最似盾勇最高防應該玩咩職
咁耐都爆唔到一個po
官方成功拖走左7成玩家 唔lag了
你地仲9 up 緊?
血防忍血防騎血防咒
可惜魔力個盾永遠唔出樣
又完成3刀
唔知可以換幾多鐵牛
每lv 既攻擊加成係實數
1.1 1.2 1.5 咁加上去
而減自身防都係實數

而最新話有破對方防呢樣野,就唔知係點計了,等佢公佈
我都諗緊,如果真係咁易買劇藥
咁到時pvp 大賽就會全部一堆血防人
悶都悶死你
血防忍係有用
首先唔係for 防對面暗,你咁講既,無論你加血攻防敏加乜都防唔到人地暗架啦,廢話

所以血防忍唔係防暗,係防太易比人打死,而且血高係回復高,配合恢一回就回幾百甚至過千,代表無咩其他職可以打得死隻忍,再加抗混石

血防咒不嬲會加80~100敏,所以唔會咁後手,通常係中段出係最有用,而且高血防又係同一道理 恢埋好難死

血防騎如果有騎譽就有用,無既其實係on9
首先加防就扣回
加防就會比人必得愈痛既
同埋你打得血防
expect 你純血防係好正常
唔會expect你混敏既
加上防呢啲咁廢既點夠240防除左魔玩體防魔之外仲有乜人會點咁高
我同意巴打既講法 明明都極端點左血

做乜要點防黎扣自己回

不過人地鍾意點樣去點都係佢自由
網頁版魔力
傾左成個月都未玩得 痴撚線 你玩埋我個份
求最硬配搭 11號即玩
你係玩忍定騎 騎我唔識玩
講真
係滿足240防既情況下,防唔係公認最垃圾屬性咩
對手640攻
240防扣370左右
420防扣320左右
420-240=180防=90點防
90點防=270血&180點防
90點血=720血&9點防
都唔同你計回復力了
抵唔抵自己諗
無人講過要2 2 血防
係你以為係姐
等於通常話血防敏忍 都係講80~100 防 敏,而唔係平均點

點鬼知你原來呢樣都要講到明先明

梗係滿血其他防或敏啦,第一日玩魔力咩咁都唔明
仲有,就算你真係 2 2 血防,都講緊100lv 有 240幾回以上,同完美既300回唔差得遠

同埋加防必得越痛呢個都市傳說一早有人破解左啦,自己google 下,防越高就一定係扣少左血,而唔會扣多左,就算係必都係咁

咁如果人地講血防敏忍,係咪又話人地無講清楚係 平均 定 2血1防1敏
你知唔知100lv 點爆血防同 爆血敏 相比,回只係249 vs 313

當然如果你覺得咁樣叫差好遠咁無咩好講既

同埋無人講過係 2血2防咁點
根據上邊d 人既logic
如有人話玩血防敏忍
實係講緊143血143防143敏咁點啦

你喜啦 反正一件裝備就可以到達差唔多240果個程度 我完全無必要特登去點防
馴獸師騎到改屍,無人想打你
我地文字版打完歌雞拎白龍了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞