魔力寶貝正服強勢回歸(57) 再見合擊寶貝

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
官方有講過開咩?
不過anyway
呢度推post 慢咗好多我而家都變到久唔久先浮一浮上嚟
乜熱情都比佢消磨哂啦 當D玩家狗咁撚
個陣一日幾個post..上個月出一定大把人課金
而家俾佢磨左成個月 已經無咁想玩
公測爆多人玩, 跟住熄server等封測 已經少左一批人
跟住又話要等多兩星期 鬼有人仲有心玩咩
放心,11號上番黎睇下
要講既都講哂
刪檔公測, 刪檔封測都試哂要點升LV快, 點拓荒
然後話題一係小圈子野一係水藍一係就鳩叫等開ser
開左ser有野玩有新野先有得討論, 又唔係新game
而家我整緊個留言版係個攻略網,遲下如果得閒就post 下啲攻略資料係果度啦係果度吹下水,留下言咁啦
玩到水藍都棄埋 仲未開
我個初心呀
放心
11號會因為再次死ser而推返十個八個post
又回帶公告
此致親愛的法蘭城勇者,💞

開服將至,我們特整理了更為詳細的上線版本內容。📜除之前預告過的更新外,現在為大家呈上更多內容資訊:

🔶伺服器🔶
同時開啟永恆雙子、永恆天秤、永恆獅子各20分流。

🔶經驗&聲望🔶
1.戰鬥系以及生產系戰鬥經驗獲取調整為約原版本兩倍。
2.戰鬥系以及生產系獲取之技能經驗為原版本兩倍。
3.戰鬥系每日聲望獲取之上限為原版本兩倍。

🔶職業🔶
1.角色職業除舞者、盜賊、爆彈師、偵探、仙人、刻印師、紡織工外(上屬職業之專屬技能亦不會開放),其他職業全部開放。
2.部分職業調整得意技,具體包括:
1)劍士得意技能為連擊和聖盾
2)戰斧戰士得意技能為乾坤一擲和崩擊
3)騎士得意技能為諸刃和護衛
4)弓箭手得意技能為亂射和陽炎
5)格鬥士取消得意技能崩擊和護衛
6)忍者取消得意技能陽炎

🔶寵物🔶
1.新增一級寵物捕捉點:妖花:芙蕾雅禁地內(242,373),殺人蜂:芙蕾雅禁地內(331,282)
2.新增改造寵物深淵武裝骷髏、荒漠兔耳仙人掌、夜行貓人、墮落惡魔螃蟹、禁地妖花、迷幻歌妖。這6隻改造寵物可通過完成「寵物改造I」任務獲得。

🔶技能🔶
1.關於原版本 3.0 相關新增的技能,除了保留回力鏢專屬技能因果報應外,追月,迅速果斷,戒驕戒躁,騎士之譽,一石二鳥,一擊必中,毒擊,精神衝擊波等技能皆不會開放。
2.因果報應可在禁地尋蹤任務後進行學習(專屬職業為飼養師,其他符合條件的職業也能學習)。
3.寵物散步可在森羅萬象任務後進行學習。
4.連擊將優化調整,減少攻擊次數,增加攻擊傷害,詳情見*連擊調整表。
5.諸刃將優化調整,詳情見*諸刃調整表。
6.亂射將優化調整,詳情見*亂射調整表。
7.氣功彈將優化調整,詳情見*氣功彈調整表。
8.混亂攻擊優化調整,詳情見*混亂攻擊調整表。

更詳盡的調整表及完整內容,請勇者前往官網“最新資訊”進行查閱。📜
🔗傳送門:https://cg.originmood.com/NewsContent/zh_TW/mlbb_notice_4803.html
3個ser都20分流唔知有咩用
你一日唔分台港澳ser
所有人都只會入雙子
所以等咗幾個禮拜
到底呢間垃圾公司做過啲咩
有冇人10年前玩過一隻魔力私服 冇啦啦個ser回潮左幾日前 之後成個ser d人要排隊問gm拎返未回潮個save/賠game錢
私服只有無名最好
仲未執?
仆街年頭講到而家 幼稚園吹到入棺材都得啦
佢唔同星系共享個角色資料得唔得……
各20分流有咩用
你個初心畀狗食左
冇棍小編有冇諗住同我拍拖
我地可以領養一隻0檔使魔或者小蝙蝠
上面post左公告都無人理

初心魔力已死
開頭4月1嗰陣剩係諗點樣升到20LV過海最快
而家過左1個月,連養咩寵打波羅最好都諗埋
再唔開服真係冇咩好講
已經係個腦入面爆左機
而家已經覺得玩唔玩都得
真...無左果個感覺 佢話11開都無feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞