如果對你有意思,會比咩signal (21)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

係咪玩撚完

係咪玩撚完

你當係先

係咪玩撚完

你當係先

認真想問D追女仔既野,因為自己冇乜經驗 希望有人可以詳細D解答下 唔該哂!

主要都係想問其實約會果陣應該點做先可以升到溫/曖昧D? 之前追過兩個女仔,出到都係咩都傾下咁(加小小身體接觸) 頭1-2次出都叫做OK 但之後就唔知點樣再進一步了 搞搞下搞到變左FRIENDZONE埋 所以想問下大家熟熟地之後 話題係咪都要有所改變? (唔係只係旅行 生活 工作 興趣, 要講多D愛情 家庭之類?)

另外就係想知D人成日講有冇咁上下就要FLIRT下 唔係就會friendzone 但其實即係點?

同問

你係巴的話 你唔係想等個女仔開聲阿麻
認真想問D追女仔既野,因為自己冇乜經驗 希望有人可以詳細D解答下 唔該哂!

主要都係想問其實約會果陣應該點做先可以升到溫/曖昧D? 之前追過兩個女仔,出到都係咩都傾下咁(加小小身體接觸) 頭1-2次出都叫做OK 但之後就唔知點樣再進一步了 搞搞下搞到變左FRIENDZONE埋 所以想問下大家熟熟地之後 話題係咪都要有所改變? (唔係只係旅行 生活 工作 興趣, 要講多D愛情 家庭之類?)

另外就係想知D人成日講有冇咁上下就要FLIRT下 唔係就會friendzone 但其實即係點?

同問

你係巴的話 你唔係想等個女仔開聲阿麻

Flirting係必須環節 令對方心思思
收比風原來一開始已經比佢reject左

所以由佢

所以由佢

啲風邊到黎?

所以由佢

啲風邊到黎?

一位可靠人士

所以由佢

啲風邊到黎?

一位可靠人士

條女啲fd?

[member]咁咪改下囉

所以由佢

啲風邊到黎?

一位可靠人士

條女啲fd?

其實都係嘅

wtsapp 佢又以讀不回我
但當面同佢講野又咩事都冇
上面有巴打問點樣可以升溫/曖昧d
有冇教學
wtsapp 佢又以讀不回我
但當面同佢講野又咩事都冇

當面都已讀不回係好憎你先會嘅啫
不過都可能係佢本身唔鍾意用whatsapp呢類文字交流嘅
面對面嗰時係會熱情好多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞